Reisien ja olkavarsien muotoilu

Vartalo ei pysy aina elämän muutoksissa mukana. Ylipaino voi jättää reisiin ja olkavarsiin löysää ihoa, vaikka laihduttaminen olisi onnistunut. Myös raskaudet ja ikääntyminen vaikuttavat vartalon kiinteyteen.

Tervetuloa keskustelamaan toiveistasi asiantuntijan vastaanotolle. Varaa aika plastiikkakirurgin vastaanottokäynnille verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010.

Muotoilusta apua löysään ihoon ja kudokseen

Muotoilun avulla voidaan poistaa reisien ylä- ja sisäpinnoilta sekä olkavarsista löysää kudosta ja ihoa. Samaan toimenpiteeseen yhdistetään usein rasvaimu, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä. Omista toiveista ja odotuksista voi käydä keskustelemassa meillä Pihlajalinnan asiantuntijan kanssa.

Leikkaus tehdään joko puudutuksessa tai nukutuksessa riippuen sen laajuudesta. Reisien muotoilussa leikkaushaava tulee huomaamattomaan kohtaan nivuseen ja olkavarsien muotoilussa olkavarren sisäpinnalle. Leikkauksen jälkeen pääsee kotiin yleensä samana päivänä. Raskasta liikuntaa tulee välttää noin kuukauden ajan. Toimenpiteen jälkeen leikatussa kohdassa on turvotusta ja mahdollisesti mustelmaa, jotka häviävät muutamassa viikossa.

Reisien ja olkavarsien muotoilulla saavutettu tulos säilyy hyvin, mikäli paino ei nouse ja lihaksista pidetään huolta.

Ajanvaraus

Varaa aika plastiikkakirurgin vastaanottokäynnille verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010. Asiakaspalvelumme auttaa ympäri vuorokauden.