Rintojen kohottaminen

Raskauden tai painonpudotuksen jälkeen rinnat voivat veltostua. Myös ikääntyminen vaikuttaa rintojen kiinteyteen. Rintojen muotoa ja asentoa on mahdollista palauttaa rintojen kohotuksella eli mastopexialla. Kohotus voidaan myös yhdistää rintojen suurentamiseen rasvansiirron tai implantin avulla.

Tervetuloa keskustelemaan omista toiveista ja odotuksista Pihlajalinnassa asiantuntijan kanssa. Varaa aika plastiikkakirurgin vastaanottokäynnille verkkoajanvarauksesta.

Rintojen kohotuksessa rinnoista poistetaan ylimääräistä ihoa. Rintakudosta ja nännejä nostetaan ylemmäs. Nännipihaa voidaan pienentää paremmin vartaloon sopivaksi. Leikkaus tehdään nukutuksessa tai puudutuksessa riippuen leikkauksen laajuudesta. Toimenpiteen jälkeen pääsee kotiin joko samana iltana tai seuraavana päivänä.

Rinnoissa voi tuntua turvotusta ja kiristystä leikkauksen jälkeen. Sairausloman kesto on yleensä 2–3 viikkoa. Ompeleet poistetaan viikon kuluttua leikkauksesta. Raskaita ponnisteluja ja rankempaa liikuntaa tulee välttää ensimmäinen kuukausi. Jälkitarkastus on puolen vuoden kuluttua leikkauksesta tai tarpeen mukaan. Rinnat tarvitsevat leikkauksen jälkeen tukea, minkä vuoksi tukiliivejä tulee käyttää neljän viikon ajan.

Leikkaustulokset ovat hyvin pitkäaikaisia tai jopa pysyviä. Lopullisen muotonsa rinnat saavuttavat puolen vuoden kuluessa leikkauksesta.

Ajanvaraus

Varaa aika plastiikkakirurgin vastaanottokäynnille verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010. Asiakaspalvelumme auttaa ympäri vuorokauden.