Naprapatia

Naprapaatti hoitaa selkärankaan liittyviä, selkärangasta hermotuksen kautta heijastuvia kiputiloja ja eriasteisia raajanivelten toimintarajoituksia sekä kiputiloja kuten olkapään tai lonkan alueen vaivoja. Hoidon tavoitteena on poistaa kipua vaikuttamalla hermotukseen, nivelrakenteisiin ja niveliä tukevien lihasten toimintaan kohti kivutonta liikelaajuutta.

Varaa aika naprapaatille verkkoajanvarauksestamme tai puhelimitse numerosta 010 312 010.

Naprapaatti palvelee niin yksityistä terveydenhuoltoa kuin työterveydenhuoltoakin. Naprapaatit ovat manuaalisen ja manipulatiivisen hoidon korkeakoulutettuja asiantuntijoita. Kliinisessä työssä hyvä esitutkimus ja neurologinen sekä ortopedinen testaus yhdistyvät tärkeään työvälineeseen, käsiin. Tutkittaessa saadaan erittäin tarkka kuva potilaan vaivasta ja oirerakentumisen biomekaniikasta. Nämä toimenpiteet ovat pohjana hoitoa suunniteltaessa ja käsittelytekniikoita valittaessa.

Akuuteissa ja kroonisissa kiputiloissa sekä tuki- ja liikuntaelimistön liikehäiriöissä naprapaatti tutkii, diagnostisoi, käsittelee, kuntouttaa ja ohjeistaa näiden tilojen ennaltaehkäisyyn. Nivelten kivuttomaan ja liikelaajuudeltaan riittävään liikkuvuuteen tähtäävät manipulaatio- ja mobilisaatiotekniikat voidaan yhdistää pehmytkudoskäsittelyihin, hermo- ja sidekudostekniikoihin ja lihasvenytyksiin. Tarvittaessa elektroterapian käyttö on mahdollista liittää muihin käsittelytekniikoihin.

Hoidollisesti tähtäin on potilaan omassa osallistumisessa kuntoutumiseensa. Näin päästään ennaltaehkäisemään tulevia vaivoja. Onpa potilas sitten normaali liikkuja tai huippu-urheilija, naprapaatti seuraa hoidon kehittymistä henkilökohtaisin ohjein harjoitteissa ja ohjaa arkeen ergonomisin ohjein.

Naprapaatin vahva osaaminen manuaalisen lääketieteen osalta yhdistettynä tietämykseen erikoisalojen, kuten ortopedian ja neurologian, lainalaisuuksista mahdollistaa ensikontaktissa diagnostiset valmiudet ja vastuun potilaan hoidosta. Naprapaatti arvioi tapauskohtaisesti, onko potilas hoidettavissa naprapatian keinoin vai tuleeko potilas lähettää lääkäriin jatkotutkimuksia varten.

Ajanvaraus

Varaa aika naprapaatille verkkoajanvarauksestamme tai puhelimitse numerosta 010 312 010.

Pihlajalinnan muut tuki- ja liikuntaelinsairauksien asiantuntijapalvelut