Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Lappi

Hei, ja tervetuloa Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun sekä Lapin Pihlajalinnan rekrytointisivuille!

Kasvamme kovaa vauhtia niin Pohjois-Pohjanmaalla, Kainuussa kuin Lapissakin. Alueella on parisen kymmentä toimipistettä ja kokoluokat vaihtelevat aina Oulun Hiirosen lääkärikeskuksesta leikkaussaleineen Kolarin pieneen työterveyspisteeseen. Toimipisteet meiltä löytyvät alueelta Oulaisista, Raahesta, Tyrnävältä, Limingasta, Kempeleestä, Oulusta (useita toimipisteitä), Sotkamosta, Kuhmosta, Suomussalmelta, Kajaanista (tulossa), Kemistä, Pellosta, Kolarista, Leviltä, Sodankylästä sekä Rovaniemeltä. Pääpainomme on työterveyshuollontoiminnoissa, mutta suurimmissa kaupungeissa palvelemme myös vakuutusyhtiö- sekä itsemaksavia asiakkaita monin erikoisaloin.

Tarjoamme erilaisia, mielenkiintoisia ja täysin räätälöitäviä työmahdollisuuksia tarpeidesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Meistä on ilo huomata, että olet kiinnostunut Pihlajalinnasta työnantajana. Meillä sinun on mahdollista päästä osaksi moniammatillista asiantuntijayhteisöä, kehittämään ja vaikuttamaan Pihlajalinnan toimintaan sekä kehittymään urallasi kohti tavoitteitasi!

Opiskelija! Toimipisteissämme on mahdollisuus tehdä laajasti erilaisia harjoittelujaksoja ja työjaksoja opiskelun eri vaiheissa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tilanteeseesi sopiva kokonaisuus.

Odotamme yhteydenottoasi!

Katso alueen rekrytoinnin yhteystiedot täältä.