Hoito- ja muu henkilökunta


Palveluvastaavan uratarina: Jonas Englund

“Pihlajalinnassa on sisäistä esimieskoulutusta. Mä olen käynyt nyt näitä kursseja ja huomannut, että täähän onkin aika nasta juttu.”

Katso Jonaksen tarina.

Salli toiminnalliset evästeet nähdäksesi sisältöihin liitetyt Youtube-videotRunsaslukuisessa joukossamme ovat edustettuina lähes kaikki hoitoalan ammattinimikkeet. Toimintamme laajenee ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti lisää hoitotyön kokeneita konkareita sekä innokkaita uusia osaajia.

Pihlajalinnassa voit työskennellä erilaisissa tehtävissä julkisen terveydenhuollon parissa tai lääkärikeskuksissa, sairaaloissa ja hammasklinikoilla.

Pihlajalinnan julkisen terveydenhuollon yksiköistä löydät monenlaista työtä terveyskeskuksista, sairaaloista ja hoivakodeista. Pihlajalinnan laajojen yksityispalveluiden valikoimasta löydät mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä mm. sairaanhoitajille, työterveyshoitajille, suuhygienisteille ja hammashoitajille.

Tarjoamme sinulle innostavan työpaikan kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossamme parhaiden ammattilaisten ympäröimänä.

Kiinnostuitko? Katso rekrytoinnin yhteystiedot ja kysy lisää.

Tai lähetä meille avoin hakemus.