Lääkärit ja lääketieteen opiskelijat

Monipuolisia työmahdollisuuksia yksityisellä ja julkisella sektorilla

Tarjoamme lääkäreille monipuolisia työmahdollisuuksia Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa, sairaaloissa, työterveydessä sekä julkisen terveydenhuollon yksiköissä. Etsimme jatkuvasti uusia lääkäreitä avoimiin tehtäviin eri puolilla Suomea. Voit olla urasi alussa oleva tai kokeneempi lääkäri. Tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivan ja parhaalla mahdollisella tavalla uraasi edistävän työn.

Pihlajalinnan lääkärikeskukset

Korkeatasoiset lääkärikeskuksemme tarjoavat mielenkiintoisia työmahdollisuuksia ympäri Suomen. Voit aloittaa vastaanoton pitämisen myös osaviikkoisesti tai voimme rakentaa yhdessä kanssasi juuri sinulle sopivan yhdistelmän useasta eri toimipisteestä. Voit tehdä töitä palkansaajana tai ammatinharjoittajana.

Pihlajalinna työterveyden toimipisteissä voit halutessasi myös suorittaa työterveyshuollon erikoistumiseesi tarvitsemiasi palveluita.

Julkinen terveydenhuolto

Terveyskeskuksemme työllistävät lääkäreitä erilaisiin perusterveydenhuollon tehtäviin Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Pohjanmaalla. Lukuisat vaihtoehdot mahdollistavat työskentelyn juuri sinulle sopivalla sijainnilla ja sopivaa haastetta tarjoavassa työtehtävässä ammattitaitoisen henkilökunnan tukemana.

Voit suorittaa yleislääketieteen erikoistumiseen tarvitsemiasi terveyskeskus- ja reunajaksoja kattavasti julkisen terveydenhuollon toimipisteissämme. Tarjoamme eripituisia jaksoja yleislääketieteen lisäksi myös esimerkiksi kirurgiaan, anestesiologiaan, geriatriaan, sisätauteihin sekä psykiatriaan.

Erikoisen kiinnostavia ja monipuolisia työmahdollisuuksia erikoislääkäreille

Pihlajalinnan kattava lääkärikeskus- ja sairaalaverkosto sekä monipuoliset julkisen sektorin palvelumme tarjoavat eri alojen erikoislääkäreille haastavia ja mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. Osaava ja motivoitunut hoitohenkilökuntamme ja ajanmukaiset tilat tekevät työskentelystäsi miellyttävää.

Pihlajalinnan toimipisteissä työskentelee satoja erikoislääkäreitä — lähes kaikki erikoisalat ovat edustettuina meillä Pihlajalinnassa.

Lääketieteen opiskelija - tule Pihlajalinnaan kasvamaan oman alasi huippuammattilaiseksi

Pihlajalinnassa panostamme lääketieteen kandien työssäoppimiseen ja jatkokoulutukseen. Joukossamme opit kokeneemmilta kollegoilta ja kehityt nopearytmisessä ja dynaamisessa työyhteisössä. Kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle mielenkiintoisia työhaasteita, joissa pääset kokemaan lääkärintyön monipuolisuuden käytännössä. Pihlajalinnalaisena teet työtä tiiviissä työporukassa hyvässä ilmapiirissä. Tarjoamme sinulle laadukkaat välineet sekä osaavan hoitajahenkilöstön.

Meille on kunnia-asia, että kandimme haluavat tulla meille takaisin töihin — niin he yleensä tulevatkin. Pihlajalinnassa on reilu ja mukava tekemisen meininki. Arvostamme sitoutunutta työotetta ja sitä, että pihlajalinnalaiset työskentelevät aina asiakkaan parhaaksi.

Kuntapisteissämme työskentelee vuosittain useita kymmeniä lääketieteen opiskelijoita. Opiskelijoita hakeutuu meille töihin kaikista lääketieteellisistä tiedekunnista. Pihlajalinnassa on lukuisia työmahdollisuuksia, oletpa viettämässä välivuotta tai etsit terveyskeskus- tai osastonlääkärin sijaisuutta kesäksi.

Vastavalmistuneita lääkäreitä työllistämme vuosittain toistakymmentä. Meillä voit esimerkiksi suorittaa yleislääketieteen erityiskoulutukseesi tarvitsemasi terveyskeskusjakson tai erikoistumiseesi tarvitsemiasi reuna- tai terveyskeskuspalveluita. Meillä voit rakentaa urasi ensimmäisestä kesätyöstä aina erikoislääkäriksi saakka.

Kiinnostuitko? Katso rekrytoinnin yhteystiedot ja kysy lisää.

Lääkärin uratarina: Mikko Pelkonen

“Olen tosi tyytyväinen siihen, että mun työnkuva on tosi monipuolinen.”

Katso Mikon tarina.