Lääkärit ja lääketieteen opiskelijat


Lääkärin uratarina: Mikko Pelkonen

“Olen tosi tyytyväinen monipuoliseen toimenkuvaani, sekä koulutusmyönteiseen ja uraa tukevaan työyhteisöön.”

Katso Mikon tarina.

Salli toiminnalliset evästeet nähdäksesi sisältöihin liitetyt Youtube-videotMonipuolisia työpaikkoja yksityisellä ja julkisella sektorilla

Pihlajalinnan kattava lääkärikeskus-, työterveys- ja sairaalaverkosto ja monipuoliset julkisen sektorin palvelumme sekä etälääketieteen palvelumme tarjoavat eri alojen lääkäreille haastavia ja mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. Osaava ja motivoitunut hoitohenkilökuntamme ja ajanmukaiset tilat tekevät työskentelystäsi miellyttävää.

Pihlajalinnan toimipisteissä työskentelee satoja yleis- ja erikoislääkäreitä — lähes kaikki erikoisalat ovat edustettuina meillä Pihlajalinnassa.

Etsimme jatkuvasti uusia lääkäreitä avoimiin tehtäviin eri puolilla Suomea. Voit olla urasi alussa oleva tai kokeneempi lääkäri. Tarjoamme sinulle elämäntilanteeseesi sopivan ja parhaalla mahdollisella tavalla uraasi edistävän työn.

Pihlajalinnan lääkärikeskukset

Korkeatasoiset lääkärikeskuksemme tarjoavat mielenkiintoisia työmahdollisuuksia ympäri Suomen. Voit aloittaa vastaanoton pitämisen myös osaviikkoisesti tai voimme rakentaa yhdessä kanssasi juuri sinulle sopivan yhdistelmän useasta eri toimipisteestä. Voit tehdä töitä palkansaajana tai ammatinharjoittajana.

Pihlajalinna työterveyden toimipisteissä voit halutessasi myös suorittaa työterveyshuollon erikoistumiseesi tarvitsemiasi palveluita.

Julkinen terveydenhuolto

Terveyskeskuksemme työllistävät lääkäreitä erilaisiin perusterveydenhuollon tehtäviin Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Pohjanmaalla. Lukuisat vaihtoehdot mahdollistavat työskentelyn juuri sinulle sopivalla sijainnilla ja sopivaa haastetta tarjoavassa työtehtävässä ammattitaitoisen henkilökunnan tukemana.

Voit suorittaa yleislääketieteen erikoistumiseen tarvitsemiasi terveyskeskus- ja reunajaksoja kattavasti julkisen terveydenhuollon toimipisteissämme. Tarjoamme eripituisia jaksoja yleislääketieteen lisäksi myös esimerkiksi kirurgiaan, geriatriaan, sisätauteihin sekä psykiatriaan.

Työmahdollisuuksia Pihlajalinnan etälääketieteen palveluissa

Pihlajalinna tuottaa erilaisia etälääketieteen palveluita, joissa yhdistyvät lähityö ja etänä tehtävä työ tarkoituksenmukaisimmalla tavalla. Palveluitamme ovat ikäihmisten hoitoon kehitetty laatupalkittu vastuulääkäripalvelu, lähi- ja etävastaanotto terveyskeskuksissa ja työterveyshuollossa, vuodeosastotyö, ympärivuorokautinen puhelintakapäivystys sekä chat- ja videovastaanotto.

Pihlajalinnan etälääketieteen yksikössä (entinen Doctagon) työskentelee yli 100 lääkäriä, joista noin 50 on erikoislääkäreitä. Pihlajalinnan etälääketieteen palveluissa avautuu jatkuvasti uusia työmahdollisuuksia. Panostamme siihen, että sinulla ja kaikilla työntekijöillämme on hyvät edellytykset tehdä työnsä laadukkaasti.

Vastuulääkäri

Suomen Lääkäriliiton palkitsema Pihlajalinnan vastuulääkärimalli on uudistanut yli 60 kunnan vanhuslääketieteelliset lääkäripalvelut. Tuotamme vastuulääkärimallilla lääkäripalveluita erilaisiin vanhuspalveluyksiköihin, pääsääntöisesti tehostetun palveluasumisen yksiköihin ja kotihoitoon. Vastuulääkärin työtehtävänä on hoitaa kokonaisvaltaisesti oman yksikkönsä potilaat yhteistyössä paikallisen hoitohenkilökunnan ja takapäivystäjälääkärien kanssa.

Vastuulääkärin työ muodostuu täysin etänä tehtävistä viikoittaisista puhelinkierroista sekä paikan päällä yksiköissä 3kk välein tehtävistä lähikierroista. Puhelinkierron voi pitää mistä päin Suomea tahansa (missä vain EU:n alueella). Lisäksi vastuulääkärin kuuluu olla tavoitettavissa virka-aikaan puolikiireellisiä asioita varten vastuulääkärin toiveiden mukaan (esim. kiinteä 1h soittoaika, soittopyynnöt). Kaikissa akuuteissa tapauksissa ja päivystysaikaan yksikkö ottaa yhteyttä suoraan valtakunnallisesti toimivaan Pihlajalinna Etälääketieteen geriatriseen takapäivystykseen, joka palvelee vastuulääkäriyksiköitämme ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Vastuulääkärin työ on helppo yhdistää muihin työtehtäviin ja erilaisiin elämäntilanteisiin. Työtä on mahdollista tehdä muutamasta viikkotyötunnista kokoaikaiseen työviikkoon.

Potilaiden määrä ja sopiva yksikkö sovitaan lääkärin kanssa yksilökohtaisesti. Puhelin- ja lähikiertojen ajankohdat vastuulääkäri saa päättää itse. Lähikierron päivät voi tehdä putkeen tai ripotella tasaisemmin eri kuukausille. Tukena työssä ovat geriatriesimies, sairaanhoitajataustainen palvelutiimimme, it-tuki ja konsultoivat seniorilääkärimme. Vastuulääkärin työhön järjestetään yksilöllinen perehdytys.

Lääketieteen opiskelija - tule Pihlajalinnaan kasvamaan oman alasi huippuammattilaiseksi

Pihlajalinnassa panostamme lääketieteen kandien työssäoppimiseen ja jatkokoulutukseen. Joukossamme opit kokeneemmilta kollegoilta ja kehityt nopearytmisessä ja dynaamisessa työyhteisössä. Kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle mielenkiintoisia työhaasteita, joissa pääset kokemaan lääkärintyön monipuolisuuden käytännössä. Pihlajalinnalaisena teet työtä tiiviissä työporukassa hyvässä ilmapiirissä. Tarjoamme sinulle laadukkaat välineet sekä osaavan hoitajahenkilöstön.

Meille on kunnia-asia, että kandimme haluavat tulla meille takaisin töihin — niin he yleensä tulevatkin. Pihlajalinnassa on reilu ja mukava tekemisen meininki. Arvostamme sitoutunutta työotetta ja sitä, että pihlajalinnalaiset työskentelevät aina asiakkaan parhaaksi.

Kuntapisteissämme työskentelee vuosittain useita kymmeniä lääketieteen opiskelijoita. Opiskelijoita hakeutuu meille töihin kaikista lääketieteellisistä tiedekunnista. Pihlajalinnassa on lukuisia työmahdollisuuksia, oletpa viettämässä välivuotta tai etsit terveyskeskus- tai osastonlääkärin sijaisuutta kesäksi.

Vastavalmistuneita lääkäreitä työllistämme vuosittain toistakymmentä. Meillä voit esimerkiksi suorittaa yleislääketieteen erityiskoulutukseesi tarvitsemasi terveyskeskusjakson tai erikoistumiseesi tarvitsemiasi reuna- tai terveyskeskuspalveluita. Meillä voit rakentaa urasi ensimmäisestä kesätyöstä aina erikoislääkäriksi saakka.

Kiinnostuitko? Katso rekrytoinnin yhteystiedot ja kysy lisää.