Työterveyshuollon erikoislääkäri, Jämsä

Banneri 7

Haemme Jämsään

TYÖTERVEYSHUOLLON ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

Toimintamme kasvaessa, etsimme uutta työterveyshuollon erikoislääkäriä joukkoomme Jämsään! Työn aloitus, työskentelyajat ja työpanos ovat meillä joustavasti sovittavissa, ja mahdollisuus on työskennellä koko- tai osa-aikaisesti. Kivijalkatyöskentelyn ohella hyödynnämme tehokkaasti myös etäyhteyksiä, joten osa työviikosta on tehtävissä vaikka kotoa käsin. Voit työskennellä meillä työsuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Työterveyshuollossa toimimme Pihlajalinnassa tiimimallisesti:

• Moniammatillisissa työterveyshuollon tiimeissämme toimivat saumattomassa yhteistyössä yleislääkäri, työterveyshuollon erikoislääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti, työpsykologi ja sosiaalialan asiantuntija.
• Pidetty mallimme mahdollistaa tiimin jäsenten itsenäisen työskentelyn ydinosaamisensa äärellä, ja sen lisäksi yhteisön tuen oman roolin ympärillä. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan ympärillä on kannustava ja kehitysmyönteinen yhteisö.

Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat myös konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet, nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Juho Siikaluoma
Rekrytointiasiantuntija
040 821 2854
[email protected]

Sanna Poikonen
Aluejohtaja, Keski-Suomi
0400 902 500
[email protected]

Täytä yhteydenottolomake!