Työterveyslääkäri, Kouvola, Kotka ja Hamina

Oletko sinä uusi vahvistus porukkaamme?

Haemme työterveyslääkäriä luonnonkauniiseen Kymenlaaksoon, Kouvolaan, Kotkaan ja Haminaan. Työterveyslääkärinä olet tärkeä kumppani loistaville asiakasyrityksillemme ja yhdessä asiakkaiden kanssa viemme yhteistyön uudelle tasolle. Lääkärikeskuksemme ovat auki arkisin klo 8-16, mutta voit halutessasi pitää myös iltavastaanottoa ja lauantaita. Voit työskennellä täydellä panoksella tai pari päivää viikossa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja räätälöitävissä olevan työnkuvan kannustavassa ja kehitysmyönteisessä ympäristössä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat niin konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet kuin kattavat edut sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Kymenlaaksossa huokuu rauhallisuus, joka tyynnyttää levottomankin sielun. Jylhät rakennukset sulautuvat idyllisiin maalais- ja rantamaisemiin. Kouvola on Kymenlaakson sykkivä sydän, jonne kaikki tiet vievät ja Kotka on hohtava merenhelmemme. Olemme kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lahdesta Kouvolaan pääset puolessa tunnissa ja Kotka sekä Haminakin on alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.

Mikäli tämä tuntui omalta jutulta ja voisit olla etsimämme, ole rohkeasti yhteydessä rekrytointiasiantuntija Jarkko Järvenpäähän puh. 040 328 0894

Täytä yhteydenottolomake!