Vastaava työterveyslääkäri Kotkaan koordinoimaan suurasiakkuutta

Oletko työterveyshuollon erikoislääkäri tai kokenut työterveyshuollon ammattilainen, joka syttyy esihenkilö- ja koordinointitehtävistä, vankkojen yhteistyösuhteiden rakentamisesta sekä suurasiakkuuden hallinnoinnista? Tässä saattaisi olla juuri Sinulle erityislaatuinen työterveyshuollon uramahdollisuus Pihlajalinnalla – tulisitko Sinä suurasiakkuuttamme koordinoivaksi työterveyslääkäriksemme?

Pihlajalinna

Tehtävässä toimit Kotkan yksikön lääkäreiden lähiesimiehenä ja vastaat myös merkittävästä suomalaisesta yritysasiakkaastamme, jonka parissa pääset jatkamaan tiivistä työterveysyhteistyötä. Saat asiakkuuden hoitoon nimetyt tiimit toteuttamaan prosesseja sovitun mallin mukaisesti. Suuryrityksen johdon kanssa osaat toimia joustavasti, ymmärtäen asiakkaan tarpeet ja toimien tavoitteiden suuntaisesti. Tehtävässä vastaat omalta osaltasi asiakkuuden tuloksellisuudesta. Työskentelet osana suurasiakkuusyksikköämme, jossa roolisi ydintä tukeva muu työkokonaisuus on räätälöitävissä.

Työssä et jää yksin, sillä tukenasi on laaja verkosto konsernin työterveyshuollon kollegoja sekä helposti lähestyttäviä esihenkilöitä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet sekä muut kattavat edut.

Teemme positioon liittyen myös kohdennettua suorahakua, mutta jos tutkamme ei ole osunut sinuun, niin ilmianna itsesi, mikäli koet itsesi profiiliin sopivaksi!

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Jouni Ruuskanen
Työterveyshuollon ylilääkäri
puh. 040 765 7847
mail. [email protected]

Jarkko Järvenpää
Rekrytointiasiantuntija
puh. 040 328 0894
mail. [email protected]