Työterveyslääkäri! Kiinnostaako oman työn hallinta avoimessa reilussa ilmapiirissä Tampereella?

Koskiklinikka

Juuri tällä hetkellä on tarjolla mahdollisuus suuren asiakkuuden hoitamiseen Tampereen keskustasta, Koskiklinikalta käsin.

Toimintamallimme ovat joustavia, työympäristö arjessasi kannustava ja kehitysmyönteinen. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme ideoitasi. Rakennamme yhdessä kanssasi sinulle sopivan uran, jossa voit kouluttautua ja kehittyä. Työn aloituksesta ja työpanoksesta voidaan sopia joustavasti. Työskentely on mahdollista palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana, etätyötä voit tehdä itselle sopivassa määrin.

Erikoistuva lääkäri saa henkilökohtaista ohjausta, säännöllistä toimipaikkakoulutusta ja monipuolisesti erilaisia luentoja ja koulutuksia. Lisäksi tarjolla on erinomaiset konsultaatiomahdollisuudet eri kanavissa.

Pihlajalinna Koskiklinikalla on työterveyshuollon asiakasyrityksiä usealta eri toimialalta. Koskiklinikalla toimii reilusti yli 30 työterveysammattilaista ja kolmesataa yleis- ja erikoislääkäriä, sekä noin 50 muuta terveysalan ammattilaista. Tarjolla ovat laajat kuvantamisen sekä laboratorion palvelut yhden katon alla, ja sairaala mahdollistaa hoidon samoissa käsissä. Jos sinua kiinnostaa tässä vaiheessa pääsääntöisesti työterveyspainotteinen sairaanhoito, niin meillä voi pitää vastaanottoa myös ilman vastuuyrityksiä.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä tarjoavat:

Juho Siikaluoma
Rekrytointiasiantuntija
puh. 040 821 2854
mail. [email protected]

Täytä yhteydenottolomake!