Työterveyslääkäreitä, Iisalmi

Haemme vahvistusta työterveystiimiin Pihlajalinna Iisalmeen.

Etsimme työterveyshuoltoon pätevöitynyttä lääkäriä, mutta myös erikoistuva lääkäri tai työterveyshuollosta kiinnostunut yleislääkäri tulevat kyseeseen. Erikoistuvalle lääkärille järjestämme henkilökohtaisen ohjauksen ja toimipaikkakoulutuksen.

Pihlajalinnalla voit tehdä monipuolista ja mielenkiintoista työtä osaavassa moniammatillisessa tiimissä, yhdessä kokeneiden työterveyden ammattilaisten kanssa. Toimintamallimme ovat joustavia, työympäristö arjessasi kannustava ja kehitysmyönteinen. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme ideoitasi. Rakennamme yhdessä kanssasi sinulle sopivan uran, jossa voit kouluttautua ja kehittyä. Työn aloituksesta ja työpanoksesta voidaan sopia joustavasti.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestäpalkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Katja Toivonen, rekrytointiasiantuntija, Savo ja Pohjois-Karjala
040 838 3161
[email protected]

Täytä yhteydenottolomake!