Työterveyslääkäri, Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Haemme työterveyslääkäriä juuri remontoituun ja hienoon Pihlajalinna Dextra Munkkivuoren lääkärikeskukseen.

Munkkivuoren lääkärikeskuksessa on erinomaiset, kaikki erikoisalat kattavat konsultointimahdollisuudet, lähes kaikki erikoisalat edustettuina. Kollegoiden tuki on vahvasti läsnä, ja sen vuoksi voimme suositella tätä työpistettä lämpimästi myös työterveyteen erikoistuville lääkäreille. Sinun on myös halutessasi mahdollista suorittaa työterveyden pätevöittävä pitkä kurssi työskentelyn ohessa.

Pihlajalinnalla voit tehdä monipuolista ja mielenkiintoista työtä osaavassa moniammatillisessa tiimissä, ja soveltuvin osin työtä voi tehdä myös etänä. Toimintamallimme ovat joustavia, työympäristö arjessasi kannustava ja kehitysmyönteinen. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme ideoitasi. Rakennamme yhdessä kanssasi sinulle sopivan uran, jossa voit kouluttautua ja kehittyä. Työn aloituksesta ja työpanoksesta voidaan sopia joustavasti. Työskentely on mahdollista palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Miksi työterveyslääkäriksi Pihlajalinna Dextra Munkkivuoreen:

  • toimivat ja remontoidut tilat
  • lääkärikollegat kaikki kokeneita työterveyden tekijöitä
  • lääkäreiden kollegiaalisuus hyvällä tasolla, yhteistyö toimii
    säännölliset, viikoittaiset lääkärikokoukset yksikössä vastaavan työterveyslääkärin vetämänä
  • työterveyshoitajat erittäin ammattitaitoisia ja kokeneita lähestulkoon kaikilla toimialoilla ja ovat motivoituneita tekemään tiivistä yhteistyötä työterveyslääkäreiden kanssa
  • päivitetty laitekanta
  • joustava ja matala organisaatio/lääkäreiden mahdollisuus vaikuttaa toimintaan ja tekemiseen myös itse
  • mahdollisuus sopia työajasta joustavasti

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Rekrytointiasiantuntija Annika Ylönen
[email protected]
040 901 3312

Täytä yhteydenottolomake!