Yleislääkäriksi lääkärikeskukseen, Helsinki, Espoo ja Vantaa

Tule pitämään monipuolista yleislääkärin vastaanottoa meille Uudenmaan Pihlikseen!

Kasvun myötä meillä on juuri Sinun yleislääkäriosaamisellesi kysyntää tehtävissä, joissa potilasvirta on taattua. Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa sinun on mahdollista aloittaa vastaanoton pitäminen osana erinomaista työyhteisöä miellyttävissä tiloissa ja tehokkaassa ympäristössä.

Meille tekemäsi työ on erittäin arvokasta ja haluammekin tarjota sen tekemiseksi parhaat mahdolliset lähtökohdat. Käytössäsi on laajat tutkimus- ja kuvantamismahdollisuudet sekä moderni välineistö. Konsultaatiomahdollisuutesi ovat laajat, sillä Uudenmaan lääkärikeskuksissa ja sairaalatoiminnassa on edustettuna lähes jokainen erikoisala!

Työn aloitus, työskentelyajat ja työpanos ovat sinua kiinnostavassa toimipisteessä meillä joustavasti sovittavissa, ja mahdollisuus on työskennellä vain pienimuotoisesti tai vaikka kokopäivätyössä. Voit myös yhdistää työn joustavasti meidän etälääketieteen työmahdollisuuksiin.

Uudenmaan toimipisteemme ovat:

  • Pihlajalinna Tavastia
  • Pihlajalinna Munkkivuori Dextra
  • Pihlajalinna Sello
  • Pihlajalinna Vantaa
  • Lisäksi avaamme toukokuun 2022 aikana Pihlajalinna Piispanportin

Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat myös konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet, nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Yhteydenottoasi odottaen:

Rekrytointiasiantuntija Annika Ylönen
040 901 3312
annika.ylonen@pihlajalinna.fi

Täytä yhteydenottolomake!