Erikoislääkäreitä, Turku

Haemme erikoislääkäreitä Pihlajalinnan Turun lääkärikeskuksiin Yliopistonkadulle ja Kupittaalle.

Haemme vahvistusta esimerkiksi endokrinologian, lastentautien, psykiatrian, ihotautien, neurologian ja monen muun erikoisalan osalta.

Meillä on tarjota sinulle miellyttävä ja moderni työskentely-ympäristö, innostava henkilöstö ja erinomaiset työvälineet. Turussa on mm. kiinteä magneettikuvauslaitteisto ja ensiluokkaiset leikkaussalipalvelut aivan keskellä kaupunkia!

Voit työskennellä joustavasti halutessasi osa-aikaisena muun työn ohessa, ja sovitusti joko ammatinharjoittajana tai palkkasuhteessa. Pihlajalinnalla on myös joustavat hybridityömahdollisuudet: mm. lastentautien, psykiatrian, työterveyshuollon ja yleislääketieteen parissa on mahdollista tehdä osittain etä- ja osittain lähityötä, oma elämäntilanteesi huomioiden.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Yhteydenottoasi odottaen:

Rekrytointiasiantuntija Mona Soidinmäki
040 457 7864
[email protected]

Täytä yhteydenottolomake!