Lääketieteen opiskelijat

Tule Pihlajalinnaan kasvamaan oman alasi huippuammattilaiseksi!

Pihlajalinnassa panostamme lääketieteen kandien työssäoppimiseen ja jatkokoulutukseen. Kuuntelemme toiveitasi ja annamme sinulle mielenkiintoisia työhaasteita, joissa pääset kokemaan lääkärintyön monipuolisuuden käytännössä.

Pihlajalinnalaisena teet työtä tiiviissä työporukassa hyvässä ilmapiirissä. Tarjoamme sinulle laadukkaat välineet sekä työkavereiksi osaavan hoitajahenkilöstön. Meillä työ on monipuolista ja jo opiskeluaikana voit työskennellä esimerkiksi asiakaspalvelussa, amanuenssina, osastokandina, vastaanotolla, oheispalveluissa tai päivystyksessä.

Tältä sivulta löydät tietoa avoimista työpaikoista, kesä- ja joulusijaisuuksista, lääkisyhteistyöstä sekä urapolusta Pihlajalinnalla.

Me pidämme huolta ihmisestä - niin sinusta kuin asiakkaistamme.

Pihlajalinnalla saat työsi tueksi:

  • Kattavan perehdytyksen ja monipuolisen työnkuvan
  • Aivan ykkösketjun kollegat ja henkilökunnan
  • Joustavuutta työaikoihin ja lomatoiveisiin
  • Mahdollisuuden nelipäiväiseen työviikkoon
  • Mahtavat takurit 24/7 sekä kokeneet yleis- ja erikoislääkärit
  • Mahdollisuuden hyvään urapolkuun Pihlajalinnalla

Kesätyöt

Pihlajalinna on suosittu paikka tehdä lääkärin kesä- ja joulusijaisuuksia.
Kesäkandin ei Pihlajalinnalla tarvitse jännittää! Joukossamme opit kokeneemmilta kollegoilta ja saat tukea lääkärin työn aloitukseen.

Lisätietoa kesä- ja joulusijaisuuksista saat viestillä [email protected]. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Lääkisyhteistyö

Oletko ainejärjestön, lääkiksen kurssin tai muun vastaavan tahon edustaja, joka on kiinnostunut yhteystyöstä Pihlajalinnan kanssa? Ota yhteyttä lääkisyhteistyöstä vastaavaan Joniin.

Joni Jylli / [email protected] / 0400 602 668

Avoimet työpaikat opiskelijalle

Pihlajalinnalle voit työllistyä jo lääketieteen opintojen alusta saakka.
Ennen lääkärin sijaisena toimimista voit opiskeluaikana työllistyä esimerkiksi Pihlajalinnan Contact Centeriin tai lääkärikeskuksen asiakaspalvelijaksi.

Voit suorittaa julkisen sektorin toimintayksiköissämme amanuenssuureja, työskennellä 4. vsk oikeuksilla osastokandina, tai 5. vsk oikeuksilla vastaanotolla, oheispalveluissa tai päivystyksessä.

Pihlajalinnan kuntapisteissä voit tehdä virka-ajan ulkopuolisia kiirevastaanottoja. Meillä jo aiemmin kesä- tai joulukandeina työskennelleet käyvät myös usein tekemässä lyhyempiä lääkärinsijaisuuksia päivävuoroissa.

Työmahdollisuuksia lääketieteen opiskelijoille on tarjolla Pihlajalinnan toimipisteissä: Alavus, Jämsä, Kristiinankaupunki, Mänttä-Vilppula, Orivesi, Parkano, Ähtäri, Hanko, Porvoo, Raasepori sekä maanlaajuinen lääkärikeskusverkosto. Alavuden ja Kristiinankaupungin terveyskeskukset on valittu kandiystävällisiksi terveyskeskuksiksi 2021.

Voit kartoittaa sopivia työpaikkoja kertomalla meille toiveesi työpaikkaan liittyen. Kerromme, missä Pihlajalinnan paikoissa nämä toiveet toteutuvat. Ota yhteyttä [email protected].

Lääkärin urapolku Pihlajalinnalla

Urapolku Pihlajalinnalla

Meille on kunnia-asia, että kandimme haluavat tulla meille takaisin töihin — niin he yleensä tulevatkin.

Meillä voit rakentaa urasi ensimmäisestä kesätyöstä aina erikoislääkäriksi saakka. Vastavalmistuneita lääkäreitä työllistämme vuosittain toistakymmentä. Voit esimerkiksi suorittaa yleislääketieteen erityiskoulutukseesi tarvitsemasi terveyskeskusjakson tai erikoistumiseesi tarvitsemiasi reuna- tai terveyskeskuspalveluita.

Pihlajalinnalla voit työskennellä ja kouluttautua lääketieteen opintojen alkumetreiltä aina erikoislääkäriksi ja johtavaksi lääkäriksi asti – tarjoamme kattavimman tarjonnan työ- ja kouluttautumismahdollisuuksia kaikkiin urasi vaiheisiin.

Salli toiminnalliset evästeet nähdäksesi sisältöihin liitetyt Youtube-videot