Päivystäminen

Pihlajalinnan kiirevastaanotot ovat opettavaisia ja tykättyjä pth-akuuttikokemusta kerryttäviä pisteitä, jossa potilaita pääsee usein hoitamaan monipuolisesti, vauvasta vaariin.

Alavus: 24/7 kiirevastaanotto
Jämsä: 24/7 virallinen aluesairaalatasoinen päivystys, LK5 voi toimia lisäpäivystäjänä
Kristiinankaupunki: kiirevastaanotot ma + pe klo 16-20, la klo 9-20, ja su klo 9-16
Mänttä-Vilppula: 24/7 kiirevastaanotto
Parkano: 24/7 kiirevastaanotto

Vuoroja pystyy varaamaan nettipohjaisen päivystysjärjestelmän kautta, tämän lisäksi me myös kontaktoimme päivystäjiä puhelimitse tai sähköpostilla ja tarjoamme vuoroja. Jos päivystämisen aloittaminen jännittää, niin nappaa kaveri mukaan ja tulkaa tekemään ensimmäinen vuoro yhdessä!

Perehdytys hoituu tk:ssa paikan päällä ennen ensimmäistä vuoroa ja lisäksi meillä on tapana, että ennen ensimmäistä vuoroa päivystysten ylilääkäri soittaa perehdytyspuhelun ja siinä voi kysyä kaikkea, mikä mieltä askarruttaa.

Et jää päivystäessä yksin – kokenut takapäivystäjä on aina puhelinsoiton päässä konsultoitavissa!

Pihlajalinnan oma kokenut yle-takapäivystäjä on puhelimitse konsultoitavissa 24/7. Lisäksi Pihlajalinnan kattava erikoislääkäriverkosto on puhelimitse konsultoitavissa arkisin joka päivä ja viikonloppuisin rajatuilla aikaikkunoilla – mm. Neurologian, ortopedian, radiologian, silmälääketieteen, sisätautien ynnä muiden alojen kokeneet kollegat ovat helposti tavoitettavissa.

Haluaisitko tulla päivystämään? Ota yhteyttä, rekryn yhteystiedot löydät täältä!