Päivystäminen

Pihlajalinnan kiirevastaanotot ovat opettavaisia ja tykättyjä pth-akuuttikokemusta kerryttäviä toimipisteitä, jossa potilaita pääsee hoitamaan monipuolisesti, vauvasta vaariin.

Alavus: 24/7 kiirevastaanotto
Jämsä: 24/7 virallinen aluesairaalatasoinen päivystys, jossa LK5 voi toimia lisäpäivystäjänä
Kristiinankaupunki: kiirevastaanotot ma + pe klo 16–20, la klo 9–20, ja su klo 9–16
Mänttä-Vilppula: 24/7 kiirevastaanotto
Parkano: 24/7 kiirevastaanotto

Vuoroja voi varata nettipohjaisen päivystysjärjestelmän kautta. Lisäksi rekrytointitiimimme tarjoaa vuoroja päivystäjille puhelimitse tai sähköpostilla.

Jos päivystämisen aloittaminen jännittää, niin nappaa kaveri mukaan ja tulkaa tekemään ensimmäinen vuoro yhdessä! Perehdytys hoituu tk:ssa paikan päällä ennen ensimmäistä vuoroa. Ennen ensimmäistä vuoroa päivystysten ylilääkäri soittaa perehdytyspuhelun, jonka aikana voi kysyä kaikkea, mikä mieltä askarruttaa.

Et jää päivystäessä yksin – kokenut takapäivystäjä on aina konsultoitavissa puhelinsoiton päässä!

Pihlajalinnan oma kokenut yle-takapäivystäjä on puhelimitse konsultoitavissa 24/7. Lisäksi Pihlajalinnan kattava erikoislääkäriverkosto on puhelimitse konsultoitavissa arkisin joka päivä ja viikonloppuisin rajatuilla aikaikkunoilla – mm. Neurologian, ortopedian, radiologian, silmälääketieteen, sisätautien ynnä muiden alojen kokeneet kollegat ovat helposti tavoitettavissa.

Haluaisitko tulla päivystämään? Ota yhteyttä [email protected]. Rekrytiimin yhteystiedot löydät täältä!