Hyvää yötä ja vielä parempaa huomenta

Hyvä uni on elämän perusta, mutta joskus se on kateissa. Meiltä saat kaikki palvelut, tutkimukset ja hoidot mitä hyvän unen saavuttamiseen tarvitaan. Yksilöllisen hoitopolun suunnittelu alkaa univalmentajan tai lääkärin tapaamisella.

Hyvä uni on hyvinvointimme edellytys. Palautuakseen päivän rasituksista kehomme ja mielemme tarvitsee unta. Hyvä uni edistää kehomme vastustuskykyä sekä vähentää riskiä sairastua sydän- ja verisuonisairauksiin ja diabetekseen. Riittävä uni parantaa keskittymiskykyä ja edistää suoriutumista töissä ja opinnoissa.

Jokaisella meistä voi olla joskus vaikeuksia nukahtaa ja nukkua. Tilapäinen unettomuus onkin hyvin tavallista, ja kuuluu osaksi elämää. Elimistömme toipuu hyvin lyhytkestoisesta ja satunnaisesta unettomuudesta, eikä se ole uhka fyysiselle tai psyykkiselle terveydelle. Sen sijaan pitkään jatkuessaan unettomuus alkaa aiheuttaa monenlaisia ongelmia. Pitkittynyt unettomuus laskee mielialaa, heikentää suoriutumista töissä ja opinnoissa, sekä alkaa kuormittaa elimistöä myös fyysisesti.

Koskaan ei ole liian myöhäistä hakea apua uniongelmiin

Uniongelmien kanssa ei tarvitse jäädä yksin, sillä niin lyhyt- kuin pitkäkestoisiin univaikeuksiin on saatavilla apua. Unettomuuden syiden selvittely alkaa lääkärin tai hoitajan vastaanotolla. Elämäntilanteen ja terveydentilan kartoittaminen on tärkeää, jotta unettomuutta voidaan lähteä hoitamaan oikein. Unettomuuden taustalla voi olla sairauksia, kuten uniapnea, levottomat jalat tai masennus, joiden tunnistaminen ja hoitaminen on tärkeää.

Meiltä löydät laajan valikoiman palveluita moniin eri uniongelmiin

Hoitajien vastaanotot

Lääkärien vastaanotot

Tutkimuspalvelut ja hoidot

Löydä lähin Pihlajalinnan toimipiste ja varaa aika

Pääset asiantuntijoidemme vastaanotolle varaamalla ajan verkosta tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 010 312 010.

Palvelut hyvän unen avuksi ovat saatavilla Helsingissä, Joensuussa, Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Kuopiossa, Levillä, Oulussa, Seinäjoella, Tampereella, Turussa, Vaasassa ja Vantaalla. Palveluiden saatavuus voi vaihdella toimipisteittäin. Myös muissa Pihlajalinnan toimipisteissä on monipuoliset vastaanotto-, tutkimus- ja toimenpidemahdollisuudet.