Lastenlääkäri, Tampere

Lasten Pihlajalinna

18.9.2023

Tule pitämään lastenlääkärin vastaanottoa Pihlajalinnalle, Tampereen Koskiklinikalle!

Kasvun myötä meillä on juuri Sinun lastenlääkäriosaamisellesi kysyntää tehtävissä, joissa potilasvirta on taattua. Yhdistyimme alkuvuodesta 2022 Pohjola Sairaalan kanssa, ja yhteistyösopimus Pohjolan ja muiden vakuutusyhtiöiden kanssa on lisännyt merkittävästi potilasvirtaa ja volyymia eri erikoisalojen osalta – erityisesti lastentaudeissa.

Olemme myös vastikään uudistaneet lastenlääkäriasemiemme toimintaa, tiloja ja konseptia - voit tutustua Lasten Pihlajalinnan uuteen palvelukokonaisuuteen kotisivuillamme täältä.

Voit työskennellä Pihlajalinnalla ammatinharjoittajuuden ohella myös palkkatyösuhteessa. Työpanosta ja työskentelyn ajankohtaa voidaan yhdessä sovitusti muokata aina elämäntilanteeseesi sopivaksi. Pihlajalinnalla ei ole päivystysvelvollisuutta, joskin halutessasi voit kuitenkin päivystysrinkiin osallistua.

Koskiklinikalla lastenlääkärin työssä tukitoimintoinasi ovat hyödynnettävissä mm. BIOTEST-tutkimukset, rajapinnassa ja työparinasi jatkuvasti toimiva lastensairaanhoitaja sekä Pihlajalinna Terveyssovellukseemme kytköksissä oleva chat-palvelu.

Voit työskennellä halutessasi hybridimallilla – toiveidesi mukaan osittain lähityössä Koskiklinikalla ja osan viikosta vaikka kotoakin käsin. Lastenlääkärin chat-palvelussa potilas pääsee keskustelemaan lastenlääkärin kanssa chatissa ilman ajanvarausta. Etävastaanotolla voidaan hoitaa monenlaisia akuutteja vaivoja, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimista. Lääkäri voi myös määrätä lääkkeitä, uusia reseptin tai tehdä lähetteen jatkotutkimuksiin. Etävastaanotolla saa apua esimerkiksi näihin vaivoihin: ihottumat, infektiot, allergiat, astma, vatsavaivat ja ylipaino.

Kiinnostuitko aihepiiristä? Jatkaisimme mielellämme keskusteluja aiheesta kanssasi, ota siis yhteyttä matalalla kynnyksellä ja kysy lisää:

Ylilääkäri Katja Ylitolva
Pirkanmaa ja Väli-Suomi
040 505 3063
katja.ylitolva@pihlajalinna.fi

Rekrytointiasiantuntija Juho Siikaluoma
Pirkanmaa
040 821 2854
juho.siikaluoma@pihlajalinna.fi

Täytä yhteydenottolomake!