Ylilääkäri Kristiinankaupunkiin

Pihlajalinna

Sinä, meidän Kristiinankaupungin tuleva ylilääkäri. Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä Selkämeren Terveyden toimitusjohtajan kanssa kehittäen sujuvaa kokonaisuutta terveyskeskuksen arjessa. Lisäksi pääset pitämään yllä omia kliinisiä taitojasi. Toimintamme arvot ovat eettisyys, energisyys ja ennakkoluulottomuus, joiden toivomme näkyvän myös työotteessasi.

Kaksikielisessä Kristiinankaupungin terveyskeskuksessa on sujuvat hoitokäytänteet ja kanssasi arjessa työskentelee kokenut, sitoutunut ja osaava henkilökunta. Tarjoamme Sinulle alustan itsenäiseen, innovatiiviseen ja inhimilliseen työskentelyyn. Haluamme sinun onnistuvan työssäsi ja saat tueksesi ison konsernin toimintatavat. Lääkärirekrytointi hoidetaan keskitetysti, eikä ole näiltä osin ylilääkärin harteilla.

Työn tarkempaa sisältöä ja palkkausta koskevat ehdot neuvotellaan joustavasti erikseen hakijan tilanne huomioiden.

Tulevalta ylilääkäriltä toivomme:

· Voit olla yleislääketieteen erikoislääkäri, loppuvaiheen erikoistuva tai muuten kokenut konkari
· Haluat motivoida ja innostaa henkilöstöä
· Sinulla on kokemusta ja tiimityöskentelyosaamista; konsultoidessasi kollegoita olet mielelläsi tukena ja apuna
· Työskentelyotteesi on positiivinen ja tavoitteellinen

Kristiinankaupunki on idyllinen rannikkokaupunki viehättävine vanhoine puutaloalueineen sekä kuvankauniine ympäristöineen. Reilussa tunnissa Kristiinankaupungista suuntaa mm. Vaasaan, Seinäjoelle ja Poriin.

Pihlajalinnalaisena Sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Lisäksi sinulle kuuluu myös konsernimme muita kattavia etuja, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta- ja kulttuuripassietu.

Lisätiedot ja yhteydenotot tehtävään liittyen

Rekrytointipäällikkö Teija Santala
040 582 9111
[email protected]

Selkämeren Terveyden toimitusjohtaja Sari Kärkelä
040 487 5795
[email protected]