Alfred Sarno, Lääketieteen lisensiaatti — Pihlajalinna

Alfred Sarno

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Lääketieteen lisensiaatti

Hoidan Pihlajalinnan yleislääketieteellisiä KL2 (sairausvastaanotto) työterveyspotilaita puhelimitse; en pidä lainkaan läsnävastaanottoa.


Tulosyitä, joilla otan vastaan: kotihoitoiset hengitystieinfektiot, allergiaoireet, virtsatietulehdus, silmätulehdus, selkäkivut ja muut TULES-vaivat (ei vammaa taustalla), lievät vatsavaivat, kihomatotartunnat, migreeni/muu tavanomainen päänsärky, verenpainetauti, kolesteroli, diabetes, astma, kilpirauhasen vajaatoiminta, reseptiuusinnat, laboratoriotuloksiin kannanotto, mielenterveys, unettomuus


En hoida: antibioottihoito hengitystie- tai poskiontelo-oireisiin, vaikeat oireet joissa kotonapärjääminen epävarmaa, kuvantamistarpeen arvio, tapaturmapotilaat, pkv-lääkkeiden reseptiuusinnat, todistusasiat. Sairauslomatodistusten postittaminen kirjeellä ei ole mahdollista.


Mahdolliset yksityisasiakkaat: voin tilata laboratoriokokeita, mutta niiden tulkintaa varten sinun tulee varata uusi soittoaika minulta tai toiselta lääkäriltä.


Kielitaito: Suomi, Englanti


Koulutus: Lääketieteen lisensiaatti

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Hamina

Reutsinkatu 5, 49400 Hamina

Pihlajalinna Imatra

Einonkatu 3, 55100 Imatra

Pihlajalinna Kotka

Koulukatu 21, 48100 Kotka

Pihlajalinna Mikkeli

Maaherrankatu 13, 50100 Mikkeli