Heidi Lehtokangas — Pihlajalinna

Heidi Lehtokangas

Ortopedi

Ortopedian erikoislääkäriltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten lihasten, nivelten ja luiden sairauksiin ja tapaturmiin. Traumatologi tutkii ja hoitaa tapaturmien seurauksena syntyneitä vammoja kirurgisesta näkökulmasta.

Loukkasitko käden tai jalan? Vaivaako selkä? Tervetuloa vastaanotolleni!   

Olen kokenut ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri. Tuki- ja liikuntaelimistön tapaturmien hoitoon olen perehtynyt laaja-alaisesti. Vammat, venähdykset ja murtumat hoituvat sujuvasti vastaanotollani Selkävaivojen diagnosointi ja hoito ovat erityisosaamistani.  Työskentelen päätoimisesti TAYS:ssa, jossa hoidan päivystys- ja selkäpotilaita. Toimin lisäksi Suomen Selkäkirurgiyhdistyksen hallituksessa.  Otan mielelläni vastaan myös lapsipotilaita. Vastaanotto onnistuu oikein sujuvasti myös englanniksi. 

I’m very happy to welcome English speaking patients with acute injuries and musculoskeletal problems. I’m an experienced and very competent orthopaedic surgeon specializing in trauma care and spinal surgery. Also pleased to treat children. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Kelloportti

Kelloportinkatu 1 D, 33100 Tampere