Janna Oinas — Pihlajalinna

Janna Oinas

Fysioterapeutti

Fysioterapeutti on perehtynyt ihmisen liikkumiseen ja toimintakykyyn sekä näissä ilmeneviin ongelmiin.

Olen lasten ja äitien fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti. Lapsiperheiden hyvinvoinnin tukeminen on suuri kutsumukseni, ja olenkin myös kouluttautunut vauvahieroja, imetysohjaaja (WHO), pediatrinen uniohjaaja (TAMK) ja äitiyshoitojen osaaja sekä doulaopiskelija (DONA International). Olen lisäksi intohimoinen ryhmäliikuntatuntien ohjaaja yli 12 vuoden kokemuksella laidasta laitaan erilaisten lajien parissa.

Asiakastyössä olen saanut kiitosta tarttuvasta aidon positiivisesta energiasta, taidosta kohdata kaikenlaisia ihmisiä sekä rennon huumorintajuisesta otteesta elämään. Jatkuva uuden oppiminen, itsensä kehittäminen ja kokonaisvaltainen osaaminen perhetyössä ovat minulle tärkeitä asioita.

Asiakastyössä haluan, että asiakkaani tuntevat aina olonsa kohdatuksi ja kuulluksi, ja että he saavat toivomaansa apua. Fysioterapeuttina koen tärkeäksi kuntoutuksen viemisen arkeen, joten laadukkaiden kotiohjeiden ohjaaminen sekä oikeanlaisten suoritusten varmistaminen on tärkeää, unohtamatta fysioterapeutin manuaalisten taitojen hyödyntämistä mahdollisimman tehokkaan kuntoutuksen mahdollistamiseksi. Perheiden kanssa työskennellessäni toivon voivani antaa toimivia ja asiantuntevia työkaluja perheen elämän helpottamiseksi - aina lapsiystävällisesti ja perhelähtöisesti, vanhempien voimavaroja ja perheen arvoja kunnioittaen.

Otan fysioterapia-asiakkaita vastaan Vaasan Pihlajalinnassa. 
Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Fysioterapeutti

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
ruotsi, suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Vaasa

Kiillekuja 1, 65300 Vaasa