Koronarokotus Imatra — Pihlajalinna

Koronarokotus Imatra

Koronan tehosterokotteen voivat saada kaikki yli 18-vuotiaat asuinpaikasta riippumatta. Rokotukseen voivat tulla riskiryhmäläiset sekä riskiryhmään kuulumattomat. Tehosterokotteita tarjotaan yksityisasiakkaille sekä työterveysasiakkaille. Työterveyden asiakkaiden tulee varmistaa työnantajalta, kuuluuko koronan tehosterokotus työterveyshuollon sopimukseen.  

Pihlajalinnassa käytössä oleva tehosterokote: Comirnaty Original/Omicron BA.1 

Tehosterokotus voidaan antaa, mikäli on saanut vähintään kaksi koronarokotusta TAI saanut yhden koronarokotuksen ja sairastanut koronavirusinfektion. Sairastettu korona lasketaan yhdeksi rokotteeksi. Edellisestä koronarokotuksesta tai sairastetusta koronavirusinfektiosta tulee olla kulunut vähintään 3 kuukautta ennen kuin koronan tehosterokotus voidaan antaa. Kotitesti riittää taudin todentamiseen.    

Samalla rokotuskäynnillä on mahdollista saada myös influenssarokotus. Influenssakausi on jo käynnissä, mutta rokotetta suositellaan, jos ei ole vielä ottanut rokotetta eikä sairastanut tautia.  

Tulethan rokotukseen vain terveenä ja täsmällisesti ajallasi. Ota mukaasi henkilöllisyystodistus tai Kela-kortti. Vointiasi seurataan lääkärikeskuksessa 15 minuuttia rokottamisen jälkeen.  

Varaudu todentamaan saamasi aiemmat koronarokotukset rokotustodistuksella / näyttämällä vastaavat tiedot Omakannasta.  

Tarvittaessa voit tarkistaa/perua varauksesi Pihlajalinnan nettisivulla Omat tiedot -kautta tai soittamalla 010 312 010. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Työterveyshoitaja

Sairaanhoitaja

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Toimipisteet:

Pihlajalinna Imatra

Einonkatu 3, 55100 Imatra