Marianna Dominijanni, Lääketieteen lisensiaatti — Pihlajalinna

Marianna Dominijanni

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Lääketieteen lisensiaatti

Olen valmistunut vuonna 2014 Rooman yliopistosta lääkäriksi. Minulla on 10 vuoden kokemus yleislääkärin työstä eri toimipaikoista sekä päivystyksestä. Näin olen nähnyt monia lääketieteen osa-alueita ja oppinut hyvin, miten suomalainen terveydenhuoltojärjestelmä toimii. Otan mielelläni vastaan kaikenikäisiä asiakkaita.  Hoidan kaikkia yleislääkärin työhön kuuluvia vaivoja ja sairauksia. Teen myös yleislääkäritasoisia toimenpiteitä, kuten luomen poistoja, haavan ompeluita.  En tee nivelinjektioita, enkä kynsinen poistoa. En uusi keskushermostoon vaikuttavia lääkkeitä. 

Varaathan pidemmän vastaanottoajan (40min) mikäli tulosyynä useampi vaiva tai esim. mielenterveyshuolet. laajennettu ajokortti- tai muu lausunto. Erityisesti mielenkiinnon kohteena ovat akuutit päivystykselliset asiat.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, italia, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Tavastia Kamppi

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki