Pia Suonpää, Lääketieteen tohtori — Pihlajalinna

Pia Suonpää

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Syöpälääkäri

Syöpätautien erikoislääkärin erikoisalaan kuuluvat syövän sädehoito ja lääkehoito.

Lääketieteen tohtori

Olen syöpätautien erikoislääkäri. Olen työskennellyt HUSissa syöpätaudeilla yli 15 vuoden ajan.  Hoidan potilaitani kokonaisvaltaisesti. Erityisesti kasvaintauteja tai verisyöpää sairastaville, näiden hoitoa saaneille, syöpää epäileville tai sen poissulkua toivoville tarjoan vahvaa tietämystä. Kantasolusiirrot ja niiden jälkeiset harmit ovat minulle tuttuja.

Minula on  myös laajaa kokemusta lasten ja aikuisten tulehdussairauksista, veriarvojen selvittelystä; erityisesti anemian selvittelystä ja raudanpuutteesta, sekä kivun hoidosta. Teen luomi- ja pattitarkastuksia. Tavoitteeni on aina löytää sairauden oireille syy ja hoitaa sen mukaisesti. Myös pientoimenpiteet onnistuvat. 

Olen empaattinen ja rauhallinen. Tavoitteeni on, että vastaanottoni jälkeen potilaallani on selvä hoitosuunnitelma, jonka hän itsekin ymmärtää. 

Mikäli sinulla on useampia huolia, toivon että varaat riittävästi aikaa keskustelulle eli 45-60 min vastaanottoajan.

Tervetuloa vastaanotolleni!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Syöpätautien erikoislääkäri

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti, ranska, ruotsi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Tavastia Kamppi

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki