Pirjo Kumpulainen — Pihlajalinna

Pirjo Kumpulainen

Psykiatri

Psykiatri tutkii, diagnosoi ja hoitaa mielenterveyteen liittyviä häiriöitä.

Olen aikuispsykiatrian erikoislääkäri ja minulla on neuropsykiatrian osaamista. Valmistunut Itä-Suomen yliopistosta.

Sydäntäni lähellä ovat aikuisten polikliiniset mielenterveydenongelmat. Potilaan kohtaaminen, tarkemmat psykiatriset tutkimukset ja hoidon suunnittelu ja sen seuraaminen yhdessä potilaan ja hänen hoitoonsa kuuluvan tiimin kanssa vie meidät yhteiseen tavoitteeseen, holistisella ajatuksella.

Hoidan psykiatrian aikuispotilaita. Pystyn hoitamaan myös nuorisopsykiatrian potilaita (yli 14v.), mutta pääerikoistuminen on aikuispsykiatriaan. Varaathan ajan kollegalleni, mikäli asiasi koskee ADHD/ADD-asioita tai aika tulee lapselle.

Huomaathan, että kaikki vastaanottoni toteutuvat etäyhteydellä, tulkin kanssa asioivia suosittelen varaamaan ajan lääkärikeskukseen.

Tervetuloa vastaanotolleni!


Ensimmäistä kertaa psykiatrin vastaanotolle tulevan käyntiin varataan vastaanottajan aikaa yhteensä 90-120min, josta itse vastaanottoaika n. 60min. Psykoterapia-arviot vaativat aina 90min ajan.

Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy muun muassa huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykiatrian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 60 min: 193 euroa

Vastaanottokäynti, 90 min: 392 euroa

Vastaanottokäynti, 120 min: 523 euroa

Ensikäynti alk. 392e, jatkokäynnit 193e-392e käytetystä ajasta riippuen. B-lausunto 120-185e (vastaanottohinnan lisäksi), riippuen laajuudesta.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
englanti, norja, suomi, ruotsi
Toimipisteet:

Etävastaanotto