Sandra Sandman — Pihlajalinna

Sandra Sandman

Matkailijan rokotusneuvonta

Rokotushoitaja tekee suosituksen tarvittavista matkailijan rokotteista iän, terveydentilan, aiempien rokotusten perusteella sekä matkan luonteen, pituuden ja kohteen mukaan. Palvelun hinta on 20€.

Voit tulla vastaanotolleni haavahoitoon, korvahuuhteluun, ompeleiden ja hakasten poistoon sekä verenpaineen mittaukseen. Annan myös erilaisia injektioita ja injektioiden pistosohjausta. Lisäksi rokotan ja annan esimerkiksi matkailijarokotusneuvontaa. Rokotusneuvontaa on saatavilla myös puhelinvastaanottona. Annan PEF-ohjausta. Voit tulla myös kyynärsauvojen ja muiden tukien (esim. rannetuet) sovitukseen ja käytön opastukseen. 

Yksikössä saatavilla olevat influenssarokotteet: 

Fluarix Tetra 39 € (soveltuu kaikille 6 kk täyttäneille ja sitä vanhemmille) 

Efluelda 85.91 € (korkea-annoksinen rokote yli 60-vuotiaille)

Hinnat sisältävät rokoteaineen ja pistoksen. Muita kuluja ei tule. Ottamalla rokotteen suojaat itseäsi ja lähimmäistäsi influenssavirukselta. Varaathan jokaiselle perheenjäsenelle oman rokotusajan.   

Sairaanhoitajat antavat toimipisteessämme myös seuraavia rokotteita: Twinrix (A+B-hepatiitti), Havrix (A-Hepatiitti), Engerix (B-hepatiitti), DiTeBooster (jäykkäkouristus+kurkkumätä), Boostrix (jäykkäkouristus+hinkuyskä+kurkkumätä), Ticovac, Encepur (puutiaisaivokuume), Prevenar, Apexxnar (pneumokokki), Shingrix (vyöruusu), Stamaril (keltakuume), Typhim Vi (lavantauti), Dukoral (kolera), Verorab (rabies), Nimenrix (meningokokki,) Varilrix (vesirokko), Ixiaro (japanin aivokuume)

Rokotamme myös lapsia. Varaathan jokaiselle perheenjäsenelle oman rokotusajan.   


Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Sairaanhoitaja (AMK)

Terveydenhoitaja (AMK)

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, ruotsi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Tavastia Kamppi

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki