Ville Mikkonen — Pihlajalinna

Ville Mikkonen

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Olen valmistunut lääkäriksi Itä-Suomen yliopistosta 2017 ja olen sen jälkeen työskennellyt vuosien ajan perusterveydenhuollon parissa sekä tehnyt yleislääketieteeseen liittyviä sairaalapalveluita mm. neurologialla, nuorisopsykiatrialla, ihotaudeilla, fysiatrialla ja korva- nenä- ja kurkkutaudeilla sekä lastentaudeilla. 

Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaiken ikäiset potilaat - vauvoista vaareihin. Olen tehnyt myös neuvola- ja koululääkärin työtä. Hoidan mielelläni kansansairauksia kuten verenpainetautia, diabetestä sekä korkeita rasva-arvoja. Teen myös mm. ajokorttitodistuksia ja toimenpiteitä (mm. nivelpistot, pienet ihomuutosten poistot ja ihonäytteet). PKV-lääkityksiin liittyviin kysymyksissä ja päihdepuolen ongelmissa pyydän kääntymään kollegoiden puoleen. 

Mieliala-, unettomuusongelmissa sekä laajennetussa ajokorttitarkastuksessa pyydän varaamaan tupla-ajan (60min), samoin jos sinulla on käsiteltävänä useita asioita samaan aikaan. Tervetuloa vastaanotolleni!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 30 min: 90 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Lahti

Rauhankatu 14-16, 15110 Lahti