Lastenlääkärit

Kun puhallus ja laastari ei riitä, Lasten Pihlajalinnan mukavat lastenlääkärit sekä lukuisat muut asiantuntijat antavat nopean avun niin pieniin kuin suuriinkin vaivoihin. Lasten Pihlajalinna palvelee lapsia ja nuoria kaikissa terveyshuolissa – joko kotisohvalta tai kasvokkain.

6.11.2023

Tule työskentelemään osana osaavaa Pihlajalinnan lastenlääkärijoukkoa! Toivotamme uusia lastenlääkäreitä tervetulleeksi Pihlajalinnalle usealle sijainnille Suomessa, erityisesti seuraaville paikkakunnille:

  • Etelä-Suomi: Helsingin Munkkivuori ja Tavastia, Vantaa, Kotka
  • Länsi-Suomi: Tampere, Hämeenlinna, Lahti, Jyväskylä, Jämsä, Seinäjoki
  • Itä-Suomi: Lappeenranta, Imatra, Mikkeli, Joensuu
  • Pohjois-Suomi: Oulu, Rovaniemi

Voit työskennellä Pihlajalinnalla ammatinharjoittajuuden ohella myös palkkatyösuhteessa. Työpanosta ja työskentelyn ajankohtaa voidaan yhdessä sovitusti muokata aina elämäntilanteeseesi sopivaksi. Pihlajalinnalla ei ole päivystysvelvollisuutta, joskin halutessasi voit kuitenkin paikalliseen päivystysrinkiin osallistua.

Työskennellä voi halutessasi hybridimallilla – toiveidesi mukaan osittain lähityössä lääkärikeskuksessa ja osan viikosta vaikka kotoakin käsin.

Lastenlääkärin chat-palvelussa potilas pääsee keskustelemaan lastenlääkärin kanssa chatissa ilman ajanvarausta. Etävastaanotolla voidaan hoitaa monenlaisia akuutteja vaivoja, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimista. Lääkäri voi myös määrätä lääkkeitä, uusia reseptin tai tehdä lähetteen jatkotutkimuksiin. Etävastaanotolla saa apua esimerkiksi näihin vaivoihin: ihottumat, infektiot, allergiat, astma, vatsavaivat ja ylipaino.

Kiinnostuitko aihepiiristä? Jatkaisimme mielellämme keskusteluja aiheesta kanssasi, ota siis yhteyttä matalalla kynnyksellä ja kysy lisää.

Pihlajalinnan lääkärirekrytoinnin yhteystiedot sinua kiinnostavan kivijalkasijainnin tai etätyöskentelyn suhteen löydät täältä.

Täytä yhteydenottolomake!