Ylilääkäriksi Hankoon

Meillä on Ylikipparin paikka haussa, eli Sinä innokas ja uusia tuulia halajava yleislääketieteen erikoislääkäri; ylilääkärin paikka olisi Sinun!

Hangossa johtavan lääkärin ei tarvitse murehtia raskaasta ja hitaasta byrokratiasta, rekrytoinnista tai hankinnoista, ne koordinoidaan keskitetysti Pihlajalinnan toimesta. Sinä voit siis keskittyä toiminnan kehittämiseen ja johtamiseen, konsultointiin ja omaan kliiniseen työhön. Työsi tukena ja vertaisjoukkona on Pihlajalinnan muut johtavat lääkärit ja yhteinen kehittäjälääkäri sekä koordinoiva kouluttajalääkäri. Hangossa yleislääketieteen erikoislääkäri voi pitää yleislääkärin erikoislääkäripoliklinikkaa, kouluttaa ja osallistua yleislääketieteen konsultaatiotoimintaan.

Tulevasta toimintaympäristöstäsi: Pienen, mutta pippurisen Hangon virkapohja on 3 ja väestöpohja hieman alle 8000hlö. Terveyskeskuksessa on Pihlajalinnan etälääketieteen ylläpitämä geriatrispainotteinen osasto sekä oheispalveluina kouluterveydenhuolto ja neuvolatoiminta.

Haemme ensisijaisesti yleislääketieteen tai muun erikoisalan erikoislääkäriä ylilääkäriksi kivijalkaan 80-100% työpanokselle. Osittainen etätyö, työn muut ehdot ja aloitus ovat joustavasti neuvoteltavissa.

Tervetuloa meille Hankoon!

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Kehittäjäylilääkäri Tiina Määttä
040 168 0183
[email protected]

Rekrytointiasiantuntija Aleksi Aalto
040 726 5952
[email protected]