Jaakko Uusitalo — Pihlajalinna

Jaakko Uusitalo

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Päivystys

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!

Lääkärinä olen toiminut yli kolmekymmentä vuotta, josta Munkkivuoren Dextran päivystyksessä viidentoista vuoden ajan. Pitkän kokemuksen myötä useimmat vaivat ja niiden hoitaminen on minulle tuttuja.

Kuuden lapsen isänä lapsiasiakkaan kohtaaminen on sujuvaa. Hoidan kaikenikäisiä asiakkaita, jotka ovat kuningattaria ja kuninkaita vastaanottotilanteessa. Uskonto, etnisyys tai sukupuolinen suuntautuminen eivät vaikuta hoitotilanteeseen.

Teen vastaanotollani pienkirurgisia toimenpiteitä. En tee etä- ja sähköpostivastaanottoa.  Dextran yleislääkäripäivystyksessä ei kirjoiteta PKV-lääkereseptejä eikä tehdä ajokorttitodistuksia, B- ja C-lausuntoja. 

Naistentautien, vakavien psykiatristen haasteiden ja päihdeongelmien osalta suosittelen ensisijaisesti varaamaan ajan näiden alojen erikoislääkäreiden vastaanotolle. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, ruotsi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki