Juan Serna Santos — Pihlajalinna

Juan Serna Santos

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Verisuonikirurgi

Verisuonikirurgian erikoislääkärin alaan kuuluu kallon ja sydämen ulkopuolisten verisuonisairauksien diagnostiikka, hoito ja ennaltaehkäisy.

 Innokas ja kokenut verisuonikirurgi. Taustalla yli 10 vuotta työkokemusta kolmesta eri maista: Suomi, Espanja ja Kanada. Suomen työurani koostuu työskentelystä yliopistollisissa- ja keskussairaaloissa sekä myöskin avoterveydenhuollossa. 

Ydinosaamistani on alaraajan verenkierron häiriöt (kiputilat, krooniset haavat, katkokävely...) sekä suonikohjuvaivat (turvotus, laskimotukokset, estetiikka...). Osaan sekä ultraäänellä ja kliinisin tutkimuksin diagnosoida sekä hoitaa ja parantaa verenkiertoa. Kaikki Suomessa käytettävät hoitomenetelmät ovat minulle tuttuja, muun muassa kohjujen laser ja vaahtoruiskutus hoidot.

Erityisen lähellä sydäntäni onkin avoterveydenhuollon iäkkäät potilaat. Kokemusta avoterveydenhuollosta minulle on kertynyt sekä Keski-Suomesta että pääkaupunkiseudulta. Olen sitoutunut tarjoamaan yksilöllistä ja huolellista hoitoa, tervetuloa vastaanotolle!


Erikoistumisalat ja tehtävät:

Verisuonikirurgian erikoislääkäri

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti, espanja
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki

Pihlajalinna Ite Joensuu Torikatu 25

Torikatu 25 A, 80100 Joensuu

Pihlajalinna Matinkylä

Piispanportti 10, 5. krs, 02220 Espoo

Pihlajalinna Sello

Leppävaarankatu 7, 02600 Espoo