Samuli Lehesaari — Pihlajalinna

Samuli Lehesaari

Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

Olen koulutukseltani laillistettu psykologi ja olen suorittanut Integral Psychotherapy -koulutuksen. Minulla on useiden vuosien kokemus yksilöterapeuttisesta työskentelystä, olen toiminut työhyvinvointikonsulttina yrityksissä ja ohjaan säännöllisesti pidempiä kursseja ja koulutuksia, joissa aiheina mm. itsetuntemus, kehotietoisuus ja mindfulnessiin pohjaavat vuorovaikutustaidot.

Työskentelyni on luonteeltaan terapeuttista, empaattista ja vastavuoroista. Sovellan työssäni usein erilaisia keho-mieli tekniikoita. Otan aina huomioon yksilöllisen elämäntilanteesi ja pyrin yhteistyössä kanssasi löytämään keinoja ja näkökulmia haasteidesi ratkaisemiseksi. Olet tervetullut vastaanotolleni yksin tai läheistesi kanssa.

Avainsanoja: stressi, ahdistuneisuus, tunteiden säätely, tarpeet ja rajat, uupumus, mieliala, kriisit ja traumat, psykosomaattiset oireet, muutokset, ristiriitatilanteet, parisuhde, luottamus, seksuaalisuus

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykologi

Työterveyspsykologi

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 45 min: 120 euroa.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra (Munkkivuori)

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki