Pihlajalinna Itestä nyt myös ihonhoidon palvelut ja esteettiset hoidot

Pihlajalinna Iten lääkärikeskuksesta Joensuussa saa jatkossa myös ihonhoidon palveluita sekä esteettisiä hoitoja, kun lääkärikeskuksen tuttuihin tiloihin Torikadulle avataan syyskuussa ihon ja estetiikan yksikkö.

Uusia palveluita varten Torikatu 25:n toiseen kerrokseen on valmisteltu uusi hoitohuone, jossa työnsä aloittaa sairaanhoitaja-kosmetologi Jenny Alastalo. Ihon ja estetiikan yksikkö tarjoaa asiakkaalle laajasti palveluita erilaisten ihosairauksien, arpien ja ikämuutosten hoitoon. Palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa Dermapen 4 -mikroneulaushoidot ja DMK-entsyymiterapia sekä lääketieteellisen tason hoidot, kuten led-valohoidot, Tripella-laitehoidot ja MD T.C.A. Touch -pinnoitushoidot.

– Teen sekä lääketieteellisen tason että kosmetologitason hoitoja, joita varten meillä on käytössämme todella nykyaikaiset laitteet ja hoitovälineet. Esimerkiksi Dermapen 4 -laitetta ei ole vielä muualla Joensuussa käytössä, Jenny Alastalo kertoo. Alastalo kertoo ihonhoidon olevan hänelle sydämen asia omakohtaisesta kokemuksesta johtuen.

– Olen käynyt aikanaan eri puolilla Suomea hoidattamassa ihoani, koska tarvittavia hoitoja ei vielä saanut täältä. Sitä kautta minulle nousi halu auttaa muita ja etsiä oikeita keinoja ihonhoitoon, ja ymmärrän erityisen hyvin myös asiakkaan näkökulman hoidontarpeen suhteen.

Pihlajalinna Ite on Joensuussa ensimmäinen vastaavanlaisen palvelukokonaisuuden tarjoava lääkärikeskus. Uuden yksikön toiminnassa on mukana myös plastiikkakirurgian erikoislääkäri Riitta Martikainen, jonka vastaanotolle Joensuuhun tullaan ympäri Suomea.

– Jenny laajentaa palvelukokonaisuuttamme huomattavasti omalla asiantuntemuksellaan. Nyt voimme opastaa asiakkaan esimerkiksi leikkauksen jälkeen jatkohoitoon Jennylle, mikä täydentää hoitotulosta ja nopeuttaa paranemista, Martikainen kertoo.

Ihon ja estetiikan yksikkö tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden myös ihosairauksien lääkkeettömään hoitoon, mikäli se katsotaan mahdolliseksi.

– Esimerkiksi led-valohoidolla voidaan saada hyviä tuloksia muun muassa aknen, ruusufinnin ja couperosan hoidossa, Jenny Alastalo kertoo.
Myös akne- ja raskausarpien sekä juonteiden häivytykseen voidaan tarjota tehokasta hoitoa lääketieteellisillä menetelmillä.

– Laitteiden käyttö vaatii sairaanhoitajan koulutuksen, minkä vuoksi vastaavia hoitoja ei ole vielä Joensuussa juurikaan tarjolla, Riitta Martikainen kertoo.

Asiakas voi varata puhelimitse tai verkossa ajan Pihlajalinna Iten esteettisen sairaanhoitajan maksuttomaan konsultaatioon, jossa kartoitetaan tilanne ja tehdään mahdollinen hoitosuunnitelma.

– Tarvittaessa asiakas voidaan ohjata ihotautilääkärille, mikäli lääkekuuri on tarpeen. Uusi palvelukokonaisuus on asiakkaan kannalta siksikin kätevä, että usein iho-ongelmista kärsivä ei ole välttämättä varma, minkä tahon puoleen kannattaa kääntyä – nyt voimme tarjota kaikki vaihtoehdot saman katon alta, Martikainen toteaa.

Ihon- ja esteettisen hoidon palvelut ovat saatavilla arkisin kello 8–19.

Riitta Martikainen ja Jenny Alastalo kannustavat asiakkaita tulemaan konsultaatioon, mikäli jokin ihoon liittyvä asia mietityttää.

– Tapaaminen ei sido asiakasta mihinkään, mutta siitä voi saada useita eri vaihtoehtoja ongelman ratkaisemiseksi, Martikainen summaa.

Pihlajalinna Ite Joensuu Iho ja estetiikka

  • Dermapen 4 -mikroneulaus ja mesoterapia
  • DMK-entsyymiterapia
    Medikaalisen tason hoidot:
  • MD T.C.A. Touch -pinnoitushoito, myös kevyemmät
  • Tribella-laitehoito, 3-tasoinen kokonaisuus, korkeataajuinen radiofrekvenssi, IPL-valoimpulssi sekä nanofraktionaalinen ja ablatiivinen radiofrekvenssi
  • Led-valohoito
  • Juvederm Volite -syväkosteutushoito

Ajan konsultaatioon voit varata verkkosivuiltamme tai puhelimitse numerosta 010 312 115.

Kuvassa Jenny Alastalo (vas.) ja Riitta Martikainen.