Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen yleislääkärin maksusitoumus

Julkisen terveydenhuollon kumppanina Pihlajalinnan Uudenmaan pisteemme tarjoavat yleislääkäritasoisia käyntejä Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen antamilla maksusitoumuksilla.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialue tarjoaa maksusitoumuksia yleislääkärin vastaanottokäyntiin ja mahdollisesti tarvittaviin perustason laboratorio- ja röntgentutkimuksiin. Arvio hoidon ja maksusitoumuksen tarpeesta tehdään Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen terveyskeskuksissa hoitotyöntekijän toimesta.

Maksusitoumus on henkilökohtainen, ja se tulee käyttää tietyn ajan sisällä. Huomioithan, että varatun ajan voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme potilaalta vastaanottomaksun.

Maksusitoumuksen käytön yhteydessä voit myös ostaa haluamiasi lisäpalveluita omakustanteisesti. Kelakorvattavista palveluista saat Kelan myöntämän sairausvakuutuskorvauksen suoraan Kelakorttia näyttämällä Pihlajalinnan toimipisteissä.

Ajanvaraus:
Aika varataan puhelimitse Pihlajalinna Tavastian, Dextran, Sellon tai Vantaan toimipisteeseen. Varaa aika Pihlajalinnan valtakunnallisesta ajanvarauksesta p. 010 312 010.

Pihlajalinna Dextra
Raumantie 1 a
00350 Helsinki

Pihlajalinna Tavastia Kamppi
Urho Kekkosen katu 4-6 E 3. krs.
00100 Helsinki

Pihlajalinna Sello
Leppävaarankatu 7
02600 Espoo

Pihlajalinna Vantaa
Elannontie 5, 2 krs, 01510 Vantaa