Pihlajalinna ja Manse PP jatkavat yhteistyötään

Pihlajalinna ja tamperelainen pesäpalloseura Manse PP ovat solmineet yhteistyön jatkosopimuksen myös tulevalle kaudelle.

Pihlajalinna Manse PP

Pihlajalinnan aluejohtaja Sanna Poikonen kertoo olevansa iloinen saadessaan julkistaa Manse PP:n kanssa solmitun jatkosopimuksen. Seuralla on vuonna 2020 joukkueet sekä miesten että naisten Superpesiksessä.

”Me Pihlajalinnassa olemme erittäin ylpeitä päästessämme jatkamaan hyvin sujunutta yhteistyötä Manse PP:n kanssa”, Poikonen sanoo.

Manse PP edustuksen myyntipäällikkö Vesa Ranta sanoo, että yhteistyö Pihlajalinnan kanssa on joukkueelle erittäin tärkeää. Pihlajalinnan ammattilaisten avulla Manse PP:n pelaajat saavat parasta apua vammojen hoidossa. Hoitopolku on nopea ja toimiva.

”Yhteistyön välityksellä voimme tarjota pelaajillemme Pihlajalinnan ammattilaisten osaamista akuuteissa loukkaantumistilanteissa sekä vammoista kuntoutumisessa. Tämä osa-alue on iso osa huippu-urheilua ja siinä emme halua tinkiä tippaakaan. Siksi on luontevaa, että kumppaninamme on Pihlajalinna”, Ranta sanoo.

Kuvassa Pihlajalinna aluejohtaja Sanna Poikonen, Manse PP:n edustusjoukkueen myyntipäällikkö Vesa Ranta, Pihlajalinnan Urheiluklinikan vastuuhenkilö, fysioterapeutti Vesa Linna sekä Pihlajalinnan myyntipäällikkö Juha Allinniemi.

Lisätietoja:

Sanna Poikonen, aluejohtaja
[email protected]
040 090 2500