Vihdoinkin magneettikuvaus, jossa uskaltaa avata silmänsä

Uusi magneettikuvauslaitteemme Pihlajalinna Koskiklinikalla on tilavampi, hiljaisempi ja ennen kaikkea viihdyttävämpi. Rentoudu maisemaa tai vaikka piirrettyjä katsellen, ja anna meidän ottaa Tampereen tarkimmat magneettikuvat.

Asiakkaan mukavuus etusijalla

Pihlajalinna Koskiklinikan uudessa magneettitutkimuslaitteessa on kiinnitetty erityistä huomiota asiakkaan mukavuuteen kuvauksen aikana. Laite esimerkiksi kertoo sinulle koko ajan automaattisesti kuvauksen eri vaiheista ja pitää sinut ajan tasalla kuvauksen kestosta. Kuvausputki on myös aiempaa avarampi ja patja pehmeämpi.

Uusi laite auttaa, jos ahtaat paikat mietityttävät

Laitteessa on erityisesti ahtaanpaikankammosta kärsiviä ja lapsia helpottava viihdejärjestelmä, joka auttaa rentoutumaan ja tekee tutkimuksesta miellyttävämmän kokemuksen. Järjestelmä kuljettaa sinut pois kuvausputkesta valitsemaasi rentouttavaan ympäristöön. Voit katsoa esimerkiksi valitsemaasi elokuvaa tai vaikkapa lastenohjelmia. Silmien eteen asetettava peili ohjaa katseesi laitteen takana olevaan seinään, johon haluamasi ohjelma heijastetaan. Myös huoneen valaistusta voidaan säätää toiveidesi mukaan. Korvillesi asetetaan melua vähentävät kuulokkeet.

Eniten stressiä aiheuttava hetki on tyypillisesti se, kun kuvattava viedään putken sisään. Erityisesti tässä kohdassa silmien eteen asetettu peili helpottaa, kun katse on ohjattu valittuun videoon.

MR 2309 Ogilvy 10 161 def low
Silmien eteen asetettavan peilin avulla potilas voi katsoa laitteen takana olevaan seinään heijastettavaa elokuvaa. Kuvan päällä asiakas näkee samalla tietoa kuvauksen etenemisestä ja visuaalisia ohjeita mm. kohdista, joissa tulee pidättää hengitystä. Kuulokkeet vähentävät melua. Kuva: Philips Oy

Sopii erityisesti lapsille

Pienille asiakkaille magneettikuvaus saattaa olla erityisen jännittävä kokemus, ja paikallaan pysyminen pitkään voi olla vaikeaa. Paikallaan olo on kuitenkin tutkimuksen onnistumisen kannalta tärkeää. Videojärjestelmä auttaa lapsia keskittymään tutkimukseen ja vähentää huomattavasti uudelleenkuvauksen tarvetta. Tutkimukseen voi ottaa mukaansa esimerkiksi oman lempielokuvan dvd:llä tai vaihtoehtoisesti valita jonkin sopivan elokuvan valikoimastamme.

Korkeaa laatua ja nopeutta

Uusi laite tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja kuvausnopeuden. Uudella laitteella kuvat ovat tarkempia ja kuvaus on mahdollista tehdä jopa puolet nopeammin kuin aiemmin. Uuden laitteen myötä Pihlajalinna Koskiklinikan kuvauskapasiteetti kaksinkertaistuu, joten tutkimukseen pääsee hyvin nopeasti. Asiantunteva henkilökuntamme osaa kohdistaa tutkimukset laitteelle, jolla saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. Molemmilla laitteilla voidaan tehdä laadukkaasti kaikkia tutkimuksia.

Varaa aika tutkimukseen

Magneettitutkimukseen tarvitaan aina erikoislääkärin lähete. Meille voit tulla minkä tahansa lääkärikeskuksen lähetteellä. Varaa aika lääkäriin numerosta 010 312 149 tai verkkoajanvarauksestamme.