Pihlajalinna ja Akaa Volley yhteistyöhön

Pihlajalinna ja Akaa Volley ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen, joka astui voimaan 16.9.2019. Yhteistyön tarkoituksena on taata seuran pelaajille ja työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut lähipalveluna Akaan Pihlajalinnassa sekä tarvittaessa Tampereella.

Sopimus kattaa liigajoukkueelle kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut tutkimuksineen. Sopimuksen myötä Pihlajalinnasta tulee Akaa Volleyn virallinen terveydenhuollon kumppani.

– Olemme hyvin iloisia alkaneesta yhteistyöstä. Meille on tärkeää, että saamme korkeatasoista hoitoa nopeasti, tarvittaessa myös lähellä täällä Akaassa. Jos pelaajalle sattuu jotain tai tulee sairastuminen, hoitoon täytyy päästä ilman viivytyksiä. Pelaajamme ovat varmasti hyvässä hoidossa Pihlajalinnassa, kehuu Akaa Volleyn toiminnanjohtaja Markku Kuoppa.

Pihlajalinnan aluejohtaja Sanna Poikonen kertoo, että onnistuneessa yhteistyössä sujuva hoitoketju ja korkea osaaminen ovat kaikkein tärkeimpiä asioita.

– Pystymme palvelemaan Akaa Volleyn urheilijoita paikallisesti Akaan lääkärikeskuksessamme, josta löytyy yleislääkärien lisäksi myös useita eri alojen erikoislääkäreitä. Lisäksi tarvittaessa pienen matkan päässä Tampereella Pihlajalinnan Urheiluklinikan lääkärit ovat käytettävissä. Kaikki lääkärimme ovat korkean tason asiantuntijoita. Urheiluklinikalta meiltä löytyy esimerkiksi erityisesti olkapäävammoihin tai polviin erikoistuneita ortopedeja ja tietysti urheilulääkäreitä. Olemme juuri myös hankkineet Tampereelle uuden erittäin tarkan 3T-magneettikuvauslaitteen, jolla voidaan kuvata aiempaa pienempiä yksityiskohtia entistäkin nopeammin, mikä on erityisen tärkeää juuri urheiluvammojen hoidossa, hän sanoo.

Lue lisää Pihlajalinnan Urheiluklinikasta.