Pihlajalinna Bonus

Varainhankintaa seurallesi tai yhteisöllesi

Pihlajalinna Bonuksessa seura tai yhteisö saa hyvitystä jäsentensä, kannattajiensa tai faniensa käynneistä Pihlajalinnassa. Bonussopimus voidaan tehdä kaiken kokoisten seurojen ja yhteisöjen kanssa. Sopimuksen tekeminen on maksutonta.

Pihlajalinna Bonuksessa seuran tai yhteisön jäsenten ja kannattajien ostot Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa tai sairaaloissa kerryttävät seuralle tai yhteisölle maksettavaa bonusta. Bonusta kerryttävät kaikki yksityis- ja vakuutuskäynnit Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa. Työterveyskäynnit eivät kerrytä bonusta.

Seuran tai yhteisön liittyminen Pihlajalinna Bonukseen

Bonussopimus voidaan tehdä kaiken kokoisten seurojen kanssa lajista ja maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Sopimus tehdään Pihlajalinnan ja seuran tai yhteisön välille.

Sopimuksen tekeminen on maksutonta. Sopimukseen määritellään kiinteä prosentti, jonka verran seuralle tai yhteisölle palautetaan ostoista.

Jäsenen liittyminen Pihlajalinna Bonukseen

Jotta seuralle tai yhteisölle alkaa kertyä bonusta, jäsenten on liitettävä itsensä mukaan Pihlajalinna Bonus -ohjelmaan Pihlajalinna Terveyssovelluksessa.

Katso tarkemmat ohjeet

Lue myös