Urheiluseurayhteistyö

Pihlajalinna haluaa yhdessä seurojen ja lajiliittojen kanssa turvata huippu-urheilun menestystä sekä innostaa kaikkia suomalaisia liikkumaan ja voimaan paremmin.

Urheiluseurakumppanuus

Pihlajalinnassa urheilija voi saada urheiluseurakumppanuuden kautta omalääkärin, joka tuntee urheilijan lajin ja sille tyypillisten vammojen hoidon. Omalääkärin vastaanoton kautta urheilija pääsee nopeasti tutkimuksiin, hoitoon, mahdolliseen leikkaukseen ja kuntoutukseen. Tarvittaessa lääkäripalvelut yksilöidään urheilijan lajille ominaisten vaatimusten mukaisiksi.

Urheiluseuran kautta urheilijan on mahdollista saada oma sairaanhoitaja. Sairastuessa ja tapaturman sattuessa urheilija voi soittaa suoraan hoitajalle, joka neuvoo ja opastaa puhelimitse sekä varaa tarvittaessa ajan omalääkärille tai tutkimuksiin. Sairaanhoitaja toimii myös urheilijoiden yhteyshenkilönä.

Ota yhteyttä, niin räätälöimme seurallenne sopivat lääkäripalvelut!

Yhteystiedot:
Hämeenlinna: Jari Torkkel 050 322 7788, jari.torkkel (at) pihlajalinna.fi
Joensuu: Jonna Lehtomaa 050 451 3122, jonna.lehtomaa (at) pihlajalinna.fi
Oulu: Olli Ervasti 050 451 3140, olli.ervasti (at) pihlajalinna.fi
Pirkanmaa: Vesa Linna 040 583 7158, vesa.linna (at) pihlajalinna.fi
Uusimaa: Runo Pyykönen, 040 631 2826, runo.pyykonen (at) pihlajalinna.fi
Turku: Petri Lampinen, 040 620 2350, petri.lampinen (at) pihlajalinna.fi

Pihlajalinna Bonus urheiluseuroille ja muille yhteisöille

Pihlajalinna Bonuksessa seuran tai yhdistyksen jäsenten ja kannattajien ostot Pihlajalinnassa kerryttävät seuralle maksettavaa bonusta. Bonusta kerryttävät kaikki yksityis- ja vakuutuskäynnit Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa.

Lue lisää: Pihlajalinna Bonus

Sponsorointi

Kiinnostunut yhteistyökumppanuudesta? Tutustu huolellisesti Pihljalinnan sponsoroinnin periaatteisiin sekä arvoihin ja katso ohjeet yhteistyökumppaniksi hakemiseen.

Lue lisää: Sponsorointikumppanuus Pihlajalinnan kanssa