Pienten ja isojen tähtien lääkärikeskus

Pihlajalinna on aloittanut monivuotisen kumppanuuden Iivo Niskasen kanssa. Kolminkertaiselle olympiavoittajalle oma keho on tärkein työkalu, minkä vuoksi terveyskumppanin valinta on merkittävä osa kokonaisuutta.

Salli toiminnalliset evästeet nähdäksesi sisältöihin liitetyt Youtube-videot


Pihlajalinnan palvelut urheilijoille ja kuntoilijoille

Urheilussa menestyminen vaatii kovaa työtä ja taukoamatonta harjoittelua. Silloin terveys, hyvinvoinnin tukeminen ja vammojen ennaltaehkäisy ovat avainasemassa.

Pihlajalinnan lääkärikeskuksista saat avun, jos tuntuu että kehosi ei ole kunnossa. Autamme niin urheilijan kuin kuntoilijankin takaisin lajin pariin. Tarjoamme kansainvälisesti huipputason ortopediaa ja liikuntalääketieteen osaamista jokaiselle liikkujalle.

Pihlajalinnassa urheilijalle tarjotaan yksilöllinen hoitopolku, jossa asiakas ohjataan heti oikean terveydenhuollon asiantuntijan luo. Näin varmistetaan ammattiurheilijan tai kuntoilijan turvallinen ja oikea-aikainen paluu hiihtoladuille, pelikentille tai lenkkipoluille.

Pääset vastaanotolle varaamalla ajan suoraan lääkärikeskuksen verkkoajanvarauksesta

Voit varata ajan myös puhelimitse numerosta 010 312 010. Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa joka päivä ympäri vuorokauden.

Palvelumme urheilijoille, penkkiurheilijoille ja harrastajille

Lataa lääkäri puhelimeesi

Ortopedille, fysiatrille tai muulle lääkärille etänä? Pihlajalinna Terveyssovelluksen etävastaanotot ovat avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Pääset lääkärin tai hoitajan etävastaanotolle myös ilman ajanvarausta.

Lataa Pihlajalinna Terveyssovellus ilmaiseksi iPhonelle App Storesta tai Android-laitteelle Google Playsta.

Lue myös