Kuntotestaus (Helsinki)

Helsingin Munkkivuoressa Pihlajalinna Dextrassa sijaitseva korkeatasoinen testiasema ja liikuntafysiologian laboratorio mahdollistaa sekä laadukkaiden kuntotestien että kliinisten kuormituskokeiden suorittamisen.

Ajankohtaista

Pihlajalinna Dextra Munkkivuoren Urheiluklinikka, ortopedit ja fysioterapeutit
muuttavat 4.7. alkaen Pihlajalinna Pikku Huopalahteen, Puutarhurinkuja 2. Tarkistathan ajanvarauksen yhteydessä missä toimipisteessä vastaanottosi on.

Kuntotestaus

Pihlajalinna Dextran liikuntafysiologian laboratorio on erikoistunut kestävyysominaisuuksien sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön vasteiden testaamiseen. Kuntotestivalikoimassamme painotus on urheilijoiden ja kuntoilijoiden käyttämissä kuntotesteissä, joilla määritetään olemassa olevien kriteerien perusteella kestävyysharjoittelussa käytettävät ns. kynnystasot sekä maksimisuorituskyky.

Kenelle?

Kuntotestimme soveltuvat kaikille omasta kestävyyskunnostaan ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. Kohderyhmäämme kuuluvat tällöin tavoitteellisesti harjoittelevat aktiivikuntoilijat ja kestävyyslajien kilpaurheilijat, joilla harjoittelun kohdentaminen omille yksilöllisille tehoalueilleen on tärkeää. Lääkärintarkastuksella voimme tarvittaessa varmistaa testauksen ja liikuntaohjeiden turvallisuuden. Liikuntafysiologian laboratorion palveluita ovat esimerkiksi ylikuormituksen diagnosointi. Palveluitamme kuntotestauksen ja liikuntakelpoisuuden tarkastamisen osalta voivat käyttää omille asiakkailleen liikunta- ja terveydenhuoltoalan ammattilaiset.

Varaaminen ja tiedustelut

Ajanvaraus numerosta 010 312 010 ja tiedusteluja kuntotestauksesta voi lähettää osoitteeseen urheiluklinikka.kuntotestaus@pihlajalinna.fi

Lue lisää ajanvarauksesta ja testiin valmistautumisesta.

Pihlajalinna Dextrassa kuntotesteistä vastaavalla liikuntafysiologilla Jyrki Aholla on yliopistotutkinnon ohella yli 25 vuoden kokemus urheilijoiden ja kuntoilijoiden kynnys- ja maksimitasojen testaamisesta.

Pihlajalinna Dextra on kuntotestaustoiminnan osalta myös mukana Liikuntatieteellisen seuran Kuntotestauksen laatujärjestelmässä. Lisäksi kuntotestauksessa noudatetaan Kuntotestauksen hyvät käytännöt –suositusta.