Kuntotestaus (Helsinki)

Helsingin Pikku Huopalahdessa sijaitseva korkeatasoinen kuormituslaboratorio mahdollistaa sekä laadukkaiden kuntotestien että kliinisten kuormituskokeiden suorittamisen.

Ajankohtaista

Pihlajalinna Dextra Munkkivuoren Urheiluklinikka, ortopedit ja fysioterapeutit ovat muuttaneet Pikku Huopalahteen osoitteeseen Puutarhurinkuja 2. Tarkistathan ajanvarauksen yhteydessä missä toimipisteessä vastaanottosi on.

Kuntotestaus

Pihlajalinna Pikku Huopalahden kuormituslaboratorio on erikoistunut kestävyysominaisuuksien sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön vasteiden testaamiseen. Kuntotestivalikoimassamme painotus on kuntoilijoiden ja urheilijoiden käyttämissä kuntotesteissä, joilla määritetään olemassa olevien kriteerien perusteella kestävyysharjoittelussa käytettävät ns. kynnystasot sekä maksimisuorituskyky.

Kenelle?

Kuntotestimme soveltuvat kaikille omasta kestävyyskunnostaan ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. Kohderyhmäämme kuuluvat tällöin tavoitteellisesti harjoittelevat aktiivikuntoilijat ja kestävyyslajien kilpaurheilijat, joilla harjoittelun kohdentaminen omille yksilöllisille tehoalueilleen on tärkeää. Lääkärintarkastuksella voimme tarvittaessa varmistaa testauksen ja liikuntaohjeiden turvallisuuden. Kuormituslaboratorion palveluita ovat esimerkiksi ylikuormituksen diagnosointi. Palveluitamme kuntotestauksen ja liikuntakelpoisuuden tarkastamisen osalta voivat käyttää omille asiakkailleen liikunta- ja terveydenhuoltoalan ammattilaiset.

Varaaminen ja tiedustelut

Ajanvaraus numerosta 010 312 010 ja tiedusteluja kuntotestauksesta voi lähettää osoitteeseen [email protected]

Lue lisää ajanvarauksesta ja testiin valmistautumisesta.

Pihlajalinna Pikku Huopalahdessa kuntotesteistä vastaavalla liikuntafysiologilla Jyrki Aholla on yliopistotutkinnon ohella yli 30 vuoden kokemus urheilijoiden ja kuntoilijoiden kynnys- ja maksimitasojen testaamisesta.

Pihlajalinna Pikku Huopalahti on kuntotestaustoiminnan osalta myös mukana Liikuntatieteellisen seuran Kuntotestauksen laatujärjestelmässä. Lisäksi kuntotestauksessa noudatetaan Kuntotestauksen hyvät käytännöt –suositusta.

Salli toiminnalliset evästeet nähdäksesi sisältöihin liitetyt Youtube-videot