Me olemme pienten ja isojen Leijonien lääkärikeskus

Pihlajalinna on Suomen Jääkiekkoliiton ja Leijonien pääyhteistyökumppani. Yhteistyön tavoite on tukea sekä pelaajien että kaikkien liikkujien terveellistä elämäntapaa.

Huippuosaamista urheilijan terveyden hoitoon

Urheilussa menestyminen vaatii kovaa työtä ja taukoamatonta harjoittelua, jolloin terveys on avainasemassa. Meille on tärkeää urheilijan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen ja vammojen ennaltaehkäisy. Pihlajalinnassa urheilijaa tukee moniammatillinen tiimi, joka ymmärtää urheilijan lajia ja taustaa.

Meiltä saat avun, jos tuntuu että kehosi ei ole kunnossa. Asiantuntemuksella selvitämme syyt ja autamme niin urheilijan kuin kuntoilijankin takaisin lajin pariin. Urheilijan hyvinvoinnin tukeminen ja vammojen ennaltaehkäisy ovat keskeinen osa Urheiluklinikan toimintaa. Pihlajalinnan osaaminen tapaturmien ja vammojen hoidossa on huippuluokkaa, oli sitten kyse rasitusvammasta tai tapaturmasta.

Pihlajalinnassa urheilijalle tarjotaan yksilöllinen hoitopolku, jossa asiakas ohjataan heti oikean terveydenhuollon asiantuntijan luo. Näin varmistetaan ammattiurheilijan tai kuntoilijan turvallinen ja oikea-aikainen paluu pelikentille, hiihtoladuille tai lenkkipoluille.

Pihlajalinnan liikuntalääketieteen asiantuntijuus vahvistui aiemmin tänä vuonna entisestään, kun yhtiö hankki Pohjola Sairaalan toimipisteet Helsingissä, Tampereella, Turussa, Oulussa ja Kuopiossa. Tarjoamme kansainvälisesti huipputason ortopediaa ja liikuntalääketieteen osaamista jokaiselle liikkujalle.

Pääset vastaanotolle varaamalla ajan suoraan verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010. Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa joka päivä ympäri vuorokauden.

Palvelumme urheilijoille, penkkiurheilijoille ja harrastajille

Lataa lääkäri puhelimeesi

Ortopedille, fysiatrille tai muulle lääkärille etänä? Pihlajalinna Terveyssovelluksen etävastaanotot ovat avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Pääset lääkärin tai hoitajan etävastaanotolle myös ilman ajanvarausta.

Lataa Pihlajalinna Terveyssovellus ilmaiseksi iPhonelle App Storesta tai Android-laitteelle Google Playsta.

Lue myös