Sponsorointi

Sponsoroinnin periaatteet Pihlajalinnassa

Pihlajalinna haluaa yhdessä seurojen ja lajiliittojen kanssa turvata huippu-urheilun menestystä sekä innostaa kaikkia suomalaisia liikkumaan ja voimaan paremmin. Lääketieteen ja terveyden huippuasiantuntijana meillä on vankka kokemus urheilijoiden ja liikkujien terveyden edistämisestä ja hoidosta Suomessa.

Arvojemme mukaista yhteistyötä

Pihlajalinnan arvot ovat eettisyys, energisyys ja ennakkoluulottomuus. Perustehtävämme on auttaa sinua elämään parempaa elämää.

Sponsorointiyhteistyön tavoitteinamme on edistää perustehtäväämme arvojemme mukaisesti sekä tarjota lisäarvoa sponsorointikohteelle ja sen yleisölle. Lisäarvoa tuovat nopeasti ja vaivattomasti saatavilla olevat ja laadukkaat yksityisen terveydenhuollon palvelut, monipuoliset kiinnostavat asiantuntijasisällöt tai muut kohteisiin liittyvät oheispalvelut, kuten lääkäripalvelut tapahtumissa.

Mitä odotamme yhteistyöltä?

Sponsorointikumppanuuksia valitessamme painotamme valtakunnallisesti vaikuttavia, laajoja kohderyhmiä kiinnostavia kohteita, huippu-urheilua sekä lasten ja nuorten liikuntaa. Tuemme myös merkittävimpiä alueellisia kumppanuuksia siellä, missä toimimme. Olennaista on, että yhteistyökumppanimme toimivat vastuullisesti ja kestävien arvojen mukaisesti. Pihlajalinna ei sponsoroi yksityishenkilöitä. Valikoiduissa tapauksissa toimimme yksittäisten tapahtumien kumppanina, jos ne ovat linjassa Pihlajalinnan muiden sponsorointikokonaisuuksien kanssa ja ovat erityisen ajankohtaisia sekä vastuullisesti organisoituja.

Kehitämme sponsorointia pitkäjänteisesti, sopimukset ovat useimmiten monivuotisia. Pyrimme myös siihen, että yhteistyötä tehdään ympärivuotisesti.

Miten haet yhteistyökumppaniksemme?

Jos sponsorointiyhteistyö Pihlajalinnan kanssa kiinnostaa, pyydämme lähettämään hakemuksen alla olevan linkin kautta.

Käsittelemme hakemuksia kaksi kertaa vuodessa ja vastaamme kaikkiin hyväksyttyihin hakemuksiin. Valitettavasti emme voi vastata puhelintiedusteluihin. Hakijan antamat tiedot säilytetään Pihlajalinnassa 6 kuukautta hakemusten käsittelyä varten. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen.

Lähetä hakemuksesi tästä

Sponsorointiyhteistyöhakemus