Pidämme huolta sinusta

Yleislääkärin vastaanotolla hoituvat monet asiat: iho-oireet, vatsavaivat ja flunssat. Näihin ja moniin muihin vaivoihin saat apua sekä toimipisteen vastaanotolla tai etänä. Tarvittaessa yleislääkäri ohjaa sinut myös erikoislääkärin vastaanotolle.

Pihlajalinnan vastaanotot lähelläsi

Tervetuloa vastaanotolle ympäri Suomen. Palvelemme asiakkaita aina Turusta Leville ja Vaasasta Joensuuhun.

Katso toimipisteemme

Olemme apunasi hoidossa ja asioinnissa

Yleislääkäripäivystyksessä pääset hoitoon nopeasti

Yleislääkäripäivystyksissä kokeneet yleislääkärimme auttavat äkillisen sairauden tai lievän tapaturman yllättäessä.

Lue lisää

Palvelemme kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita

Teemme sujuvaa yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Varmistamme, että henkilövakuutuksesi korvausasia etenee omaan vakuutusyhtiöösi viipymättä.

Lue lisää


Nopeasti apua Pihlajalinnan Terveyssovelluksesta

Pihlajalinna Terveyssovelluksen chat-vastaanotot ovat avoinna ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Pääset lääkäri-chatiin ilman ajanvarausta. Sovelluksen kautta voit myös uusia reseptejä sekä hoitaa muita terveyteesi liittyviä asioita.​

Lue lisää

Yleislääkärin vastaanotolla hoituvat nämä ja monet muut vaivat

Silmätulehdus

Silmätulehduksen oireita ovat silmän punoitus, kipu ja kutina sekä usein myös vetistys ja rähmintä. Silmätulehdukset voivat ohi kotikonstein tai vaatia antibioottitippoja.

Lue lisää
Noroviruksen oireisiin kuuluu oksentelua, ripulia, vatsakipuja ja usein kuumetta. Noroviruksen hoitoon ei ole lääkettä, vaan oireita helpotetaan kotikonstein.

Vatsavaivat

Ripuli voi aiheuttaa varsinkin pikkulapsille ja ikääntyneille elimistön kuivumista. Jos juominen ei onnistu tai nesteet tulevat heti ulos, on syytä olla yhteydessä lääkäriin.

Lue lisää
Lapsi juoksee sohvalla askarreltu raketti selässä.

Kurkkukipu

Kurkkukipu on ikävä oire, jonka syynä on yleensä viruksen tai bakteerin aiheuttama nielutulehdus. Myös muut sairaudet voivat aiheuttaa kurkkukipua ja muita oireita.

Lue lisää

Seuraa Pihlajalinnaa Instagramissa