Forever Pihlajalinna -liikuntakeskusten edut

Liikuntaa siellä missä sinäkin! Pihlajalinnan asiakkaana voit hyödyntää kahta eri etua: liiku hyödyntäen Forever Online -etäpalvelua tai tutustu kuntosaleihin.

Tutustujaviikko Forever Pihlajalinnaan: LITE -toimipiste 10 €/viikko, Premium -toimipiste 20 €/viikko

Forever LITE -kuntosalit ovat korkealaatuisia peruskuntosaleja, joissa on osin myös valmennus- ja fysioterapiapalveluita tarjolla.

Saat kertaluontoisen Tutustujaedun suoraan verkkokaupastamme (foreverclub.fi). Valitse sopivin toimipiste, palvelut sekä Tutustuja 1 viikko -tuote hintaan 10 € / viikko. 1 Tutustujakortti per henkilö, ikäraja 15 vuotta.

Foreverin Premium -liikuntakeskukset ovat kokonaisvaltaisia liikunnan ja hyvinvoinnin palvelupisteitä, joissa ovat kuntosali- ja ryhmäliikuntapalveluiden lisäksi fysioterapia sekä valmennuspalvelut, lastenhoitopalvelut sekä kahvio.

Saat kertaluontoisen Tutustujaedun suoraan verkkokaupastamme (foreverclub.fi). Valitse sopivin toimipiste, palvelut sekä Tutustuja 1 viikko -tuote hintaan 20 € / viikko. 1 Tutustujakortti per henkilö, ikäraja 15 vuotta.

Tutustu tarkemmin toimipisteisiimme.

Forever Online kuukaudeksi veloituksetta

Mikäli toimipisteemme eivät ole lähelläsi, voit liikkua kanssamme myös netin välityksellä. Tutustu Forever Online -palveluun yhden kuukauden ajan veloituksetta. Palvelu sisältää live-tunteja ja tallenteita. Lunasta Forever Online -palvelun kokeilukuukausi helposti verkosta:

  1. Lunasta etu täältä (foreverclub.fi)
  2. Aktivoi kokeilukuukausi koodilla: kokeilukuukausi

Etu voimassa uusille asiakkaille. Kokeilukuukausi on voimassa 31 päivää.