Miehen terveyspaketti 170 €

Miehen tutkimuspaketilla selvität yksilöllisten tulosten kautta oman hyvinvointisi tilan. Tulosten perusteella voit suunnitella tarvittavia muutoksia ruokavaliossa, liikuntatottumuksissa, unen määrässä ja muissa elintavoissa, jotka kohentavat parhaiten hyvinvointiasi.

Miehen terveyspaketti sisältää yli 15 miehen elimistön kannalta tärkeätä tutkimusta liittyen muun muassa kolesteroliin, sokeritasapainoon ja rauta-aineenvaihduntaan. Miehen terveyspaketti sisältää myös ferritiini-tutkimukset, millä selvitetään elimistön rautavarasto. Raudan lisäksi tutkimuksilla selvitetään ruokavaliostasi saatavien vitamiinien, kuten D- ja B12-vitamiinin määrää sekä elimistösi mahdolliset tulehdustilat sekä maksan ja munuaisten toiminta.

Miehen terveyspaketti sisältää myös tutkimuksen testosteroniarvoista. Testosteronivajeen oireita ovat esimerkiksi mielialamuutokset, hikoilu, lihominen ja suorituskyvyn heikkeneminen. Paketti sisältää myös eturauhassyövän seulontatutkimuksen.

Miehen terveyspakettiin sisältyvät tutkimukset ovat ajankohtaisia kaiken ikäisille miehille. Tutkimusten avulla pääset tarvittaessa eteenpäin jatkotutkimuksiin.

Etuhinta: 170,00 € (norm. 212,70 €). Hinta sisältää Kanta- ja palvelumaksun.

Ajanvaraus

Varaa aika verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010.

Etu on voimassa 30.9.2024 saakka. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin. Tarkista palvelun saatavuus toimipisteestäsi.

Valmistautuminen tutkimukseen

Ennen tutkimusta tulee olla syömättä ja juomatta vähintään 10 tuntia. Aamulla ennen tutkimukseen tuloa voi juoda pienen lasillisen vettä. Näytteet tulee ottaa ennen puolta päivää. Ethän harrasta rankkaa fyysistä liikuntaa tutkimusta edeltävän vuorokauden aikana. Vältä myös tupakointia.

Saavu näytteenottoon riittävän ajoissa, jotta ehdit istua 15 minuutin ajan rauhassa. Näin verenkierto tasaantuu näytteenottoa varten.

Muista ottaa kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan laboratoriotutkimuksiin.

Tulosten tulkinta

Terveyspaketin tuloksia voit tarkastella Pihlajalinna Terveyssovelluksella tai OmaPihlajalinna-palvelussa. Tulokset sisältävät jokaisen testin viitearvot.

Mikäli haluat arvion tuloksista, varaa aika yleislääkärille verkkoajanvarauksesta tai asiakaspalvelustamme numerosta 010 312 010. Voit myös asioida Terveyssovelluksen chat-vastaanotolla.

Lue lisää: Miehen terveyspaketti