Naisen terveyspaketti 170 €

Naisen terveyspaketilla selvität yksilöllisten tulosten kautta oman hyvinvointisi tilan. Tulosten perusteella voit suunnitella tarvittavia muutoksia ruokavaliossa, liikuntatottumuksissa tai unen määrässä ja muissa elintavoissa, jotka kohentavat parhaiten hyvinvointiasi.

Terveyspaketti sisältää yli 15 naisen elimistön kannalta tärkeätä tutkimusta liittyen muun muassa kolesteroliin, sokeritasapainoon ja rauta-aineenvaihduntaan. Naisen terveyspaketti sisältää myös ferritiini-tutkimuksen, millä selvitetään elimistön rautavarasto. Jos ferritiini on alhainen, kyseessä on raudanpuute. Raudan lisäksi tutkimuksilla selvitetään ruokavaliostasi saatavien vitamiinien, kuten D- ja B12-vitamiinin, määrä sekä elimistösi mahdolliset tulehdustilat sekä maksan ja munuaisten toiminta.

Naisen terveyspakettiin sisältyvät tutkimukset ovat ajankohtaisia kaiken ikäisille naisille. Tutkimuksen avulla pääset tarvittaessa eteenpäin jatkotutkimuksiin.

Etuhinta: 170,00 € (norm. 212,70 €). Hinta sisältää Kanta- ja palvelumaksun.

Ajanvaraus

Varaa aika verkkoajanvarauksesta tai puhelimitse numerosta 010 312 010.

Etu on voimassa 30.9.2024 saakka. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin. Tarkista palvelun saatavuus toimipisteestäsi.

Valmistautuminen tutkimukseen

Ennen tutkimusta tulee olla syömättä ja juomatta vähintään 10 tuntia. Aamulla ennen tutkimukseen tuloa voi juoda pienen lasillisen vettä. Ethän harrasta rankkaa fyysistä liikuntaa tutkimusta edeltävän vuorokauden aikana. Vältä myös tupakointia.

Saavu näytteenottoon riittävän ajoissa, jotta ehdit istua 15 minuutin ajan rauhassa. Näin verenkierto tasaantuu näytteenottoa varten.

Muista ottaa kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan laboratoriotutkimuksiin.

Tulosten tulkinta

Terveyspaketin tuloksia voit tarkastella Pihlajalinna Terveyssovelluksella tai OmaPihlajalinna-palvelussa. Tulokset sisältävät jokaisen testin viitearvot.

Mikäli haluat arvion tuloksista, varaa aika yleislääkärille verkkoajanvarauksesta tai asiakaspalvelustamme numerosta 010 312 010. Voit myös asioida Terveyssovelluksen chat-vastaanotolla.

Lue lisää: Naisen terveyspaketti