Väsymyspaketti 185 €

Tuntuuko, että voimasi ovat jatkuvasti vähissä?

Väsymyspaketti sisältää laboratoriotutkimuksia, joilla voidaan tarkastella väsymyksen mahdollisia syitä. Pakettia suositellaan niille, jotka tuntevat itsensä jatkuvasti aiempaa väsyneemmäksi, ovat kokeneet muutoksia vireystilassa tai huomanneet suorituskyvyn laskua.

Väsymyspaketilla mitataan esimerkiksi ferritiini eli elimistön rautavarasto. Jos ferritiini on alhainen, kyseessä on raudanpuute. Raudan lisäksi tutkimuksilla selvitetään ruokavaliostasi saatavien vitamiinien, kuten D- ja B12-vitamiinin, määrää.

Väsymyspaketin tutkimuksella selvitetään myös mahdollinen normaalia alhaisempi hemoglobiini eli anemia, joka voi johtua monesta eri syystä. Tutkimuksella voidaan selvittää myös elimistössäsi mahdollisesti olevia tulehduksia. Tutkimuksen avulla pääset tarvittaessa eteenpäin jatkotutkimuksiin.

Etuhinta: 185,70 € (norm. 231,70 €)

Ajanvaraus

Varaa aika suoraan verkkoajanvarauksesta tai asiakaspalvelusta 010 312 010.

Etu on voimassa 30.9.2024 saakka. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin. Tarkista palvelun saatavuus toimipisteestäsi.

Valmistautuminen tutkimukseen

Ennen tutkimusta tulee olla syömättä ja juomatta vähintään 10 tuntia. Aamulla ennen tutkimukseen tuloa voi juoda pienen lasillisen vettä. Ethän harrasta rankkaa fyysistä liikuntaa tutkimusta edeltävän vuorokauden aikana. Vältä myös tupakointia.

Saavu näytteenottoon riittävän ajoissa, jotta ehdit istua 15 minuutin ajan rauhassa. Näin verenkierto tasaantuu näytteenottoa varten. Muista ottaa kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan laboratoriotutkimuksiin.

Tutkimustulokset ja niiden tulkinta

Väsymyspaketin tutkimustuloksia voit tarkastella Pihlajalinna Terveyssovelluksella tai OmaPihlajalinna-palvelussa. Tulokset sisältävät jokaisen testin viitearvot.

Mikäli haluat arvion tuloksista, varaa aika yleislääkärille verkkoajanvarauksesta tai asiakaspalvelustamme numerosta 010 312 010. Voit myös asioida Terveyssovelluksen chat-vastaanotolla.