Naisen terveyspaketti

Mietityttääkö kolesteroli, verensokeri, hemoglobiini tai rauta-arvot?

Naisen terveyspaketilla selvität yksilöllisten tulosten kautta oman hyvinvointisi tilan. Tulosten perusteella voit suunnitella tarvittavia muutoksia ruokavaliossa, liikuntatottumuksissa tai unen määrässä ja muissa elintavoissa, jotka kohentavat parhaiten hyvinvointiasi.

Terveyspaketti sisältää naisen elimistön kannalta tärkeitä tutkimuksia liittyen muun muassa kolesteroliin, sokeritasapainoon ja rauta-aineenvaihduntaan. Naisen terveyspaketti sisältää myös ferritiini-tutkimuksen, millä selvitetään elimistön rautavarasto. Jos ferritiini on alhainen, kyseessä on raudanpuute. Raudan lisäksi tutkimuksilla selvitetään ruokavaliostasi saatavien vitamiinien, kuten D- ja B12-vitamiinin, määrä sekä elimistösi mahdolliset tulehdustilat sekä maksan ja munuaisten toiminta.

Naisen terveyspakettiin sisältyvät tutkimukset ovat ajankohtaisia kaiken ikäisille naisille. Tutkimuksen avulla pääset tarvittaessa eteenpäin jatkotutkimuksiin.

Hinta: 212,70 € (hinta sisältää Kanta- ja palvelumaksun)

Pihlajalinnan asiakasetuna naisen terveyspaketti nyt etuhintaan! Katso kaikki edut: Asiakasedut

Terveyspaketin sisältämät tutkimukset

 • Ferritiini, rautavarastojen tutkimus (S -Ferrit): Kertoo elimistön rautavarastoista
 • B-12 vitamiinitutkimus (S-B12-TC2): B12-vitamiini on hermoston ja aivojen toiminnalle välttämätön vitamiini
 • D-vitamiinitutkimus (S –D-25): Rasvaliukoinen D-vitamiini, joka varastoituu elimistöön
 • Perusverenkuva ja verihiutaleet (B -PVKT): Pieni verenkuva, jossa on kahdeksan eri osatutkimusta: valkosolut, hemoglobiini, punasolut, punasolujen tilavuusosuus, punasolujen keskitilavuus, punasolujen keskimääräinen hemoglobiinin konsentraatio ja verihiutaleet
 • Hemoglobiini-A1c (B-HbA1C): pitkäaikainen verensokeritasapaino
 • Kilpirauhaspakettitutkimus (S-TSH ja S-T4V): selvittää kilpirauhasen toimintahäiriöitä, esim. kilpirauhasen liikatoimintaa ja kilpirauhasen vajaatoimintaa
 • Kolesteroli ja muut veren rasvat (fS-Lipidit)
 • Tulehdusarvo (S-hsCRP): Herkkä tulehdustutkimus, jolla voidaan arvioida sydän- ja verisuonitautien riskiä ja tulehdustilannetta
 • Munuaisen toimintatutkimus (S-Krea): munuaisen toimintatutkimus
 • Maksan toimintatutkimus (S-Alat)
 • Maksa- ja luustokoe (S-AFOS)
 • Kalsium (fS-Ca-Albk): Elimistön kalsiumtaso, luuston rakennusaine

Ajanvaraus

Varaa aika suoraan verkkoajanvarauksesta tai asiakaspalvelusta 010 312 010.

Voit varata ajan myös suoraan lähimmästä Pihlajalinnan toimipisteestä.

Valmistautuminen tutkimukseen

Ennen tutkimusta tulee olla syömättä ja juomatta vähintään 10 tuntia. Aamulla ennen tutkimukseen tuloa voi juoda pienen lasillisen vettä. Ethän harrasta rankkaa fyysistä liikuntaa tutkimusta edeltävän vuorokauden aikana. Vältä myös tupakointia.

Saavu näytteenottoon riittävän ajoissa, jotta ehdit istua 15 minuutin ajan rauhassa. Näin verenkierto tasaantuu näytteenottoa varten.

Muista ottaa kuvallinen henkilöllisyystodistus mukaan laboratoriotutkimuksiin.

Tutkimustulokset ja niiden tulkinta

Naisen terveyspaketin tutkimustuloksia voit tarkastella Pihlajalinna Terveyssovelluksella tai OmaPihlajalinna-palvelussa. Tulokset sisältävät jokaisen testin viitearvot.

Mikäli haluat arvion tuloksista, varaa aika yleislääkärille verkkoajanvarauksesta tai asiakaspalvelustamme numerosta 010 312 010. Voit myös asioida Terveyssovelluksen chat-vastaanotolla.

Lue myös